Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Cum sa iti cumperi cei mai buni ochelari de snowboard? 

Diverse , December 18, 2018

Atunci cand vrei sa iti cumperi ochelari de snowboard este foarte important sa tii cont de mai multe aspecte foarte importante. Noi iti recomandam ochelari snowboard Uvex.

Ceata: Curbura obiectivului creeaza, de asemenea, un volum mai mare intre fata si frigul din afara, facilitand astfel o mai buna ventilare si aparare impotriva cetii.

Viziune: Designul conic al lentilelor sferice ofera o vedere mai corecta din punct de vedere optic prin ochelari, reducand astfel distorsiunea si permitand o vizibilitate periferica mai buna.

Prin combinarea celor doua optiuni de lentile, veti obtine cele mai bune lentile de ochelari. O lentila torica are o curbura putin mai mica pe axa y, dar o curba sferica adevarata pe axa x. Forma lentilelor urmareste mai mult forma fetei, astfel incat va ofera o mai buna optica si totusi obtineti o vedere periferica uimitoare.

Glare: Ca o lentila sferica, curba lentilei torice are mai putine puncte de suprafata pentru ca razele UV sa patrunda.

Ceata: volumul dintre fata si lentila este mai mic decat un obiectiv sferic, dar mai mult decat o lentila cilindrica, ceea ce il face suficient pentru combaterea ceata.

Viziune: Designul toric urmareste mai bine curba fetei si forma ochilor dvs., facandu-l sa fie cea mai optica alegere a obiectivului.

Ochelarii de zapada cu prescriptie au insertii pentru lentile care se potrivesc in siguranta in interiorul ochelarilor. Puteti gasi ochelari de protectie pentru snowboard in orice forma care se pot atasa la ochelarii de vedere sau care pot avea dioptrii. Aceste insertii pentru ochelari de protectie Rx sunt mult mai eficiente decat ochelarii de protectie (OTG) pentru trei motive principale:

Ochelarii de zapada anti-ceata cu prescriptie lupta cu ceata mult mai bine decat combinatia de ochelari-in-oglinda. Suportul Rx pentru ochelari de protectie cu prescriptie medicala este asezat in fata stratului de protectie al ochelarilor, care este mai departe de fata dvs., de unde vine caldura, si mai aproape de ecranul ochelari de protectie, unde este ventilatia.

Spre deosebire de ochelari, insertiile de ochelari de protectie cu prescriptie sunt tratate cu un strat anti-ceata – la fel ca cel cu care este acoperit obiectivul pentru ochelari.

Comfort-Ochelarii de zapada cu prescriptie sunt mult mai confortabili decat purtarea ochelarilor sub ochelarii. Pentru ei, nu exista presiune pe tamble din bratele ochelarilor; si doi, nu trebuie sa va chinuiti sa va ajustati ochelarii astfel incat sa stea bine. Ochelarii cu  prescriptie raman in pozitie si aliniaza optic.

Siguranta si controlul daunelor – Sa facem fata. Ochelarii obisnuiti nu sunt cele mai sigure lucruri pe care le aveti langa ochi atunci cand bombardati pantele la 40+ MPH. Mai mult, daca se intampla sa cadeti, riscati sa se deterioreze singura pereche de ochelari de zi cu zi sau, chiar mai rau, sa le pierdeti intr-o mare de zapada.

De la invatarea despre lentile la cele mai bune sfaturi despre potrivire, informatiile din spatele celei mai recente tehnologii pentru ochelari de schi si snowboard va va ajuta sa alegeti perechea potrivita pentru dvs.

Va recomandam sa va alegeti ochelarii de ski in conformitate cu nevoile proprii si daca aveti si ochelari de vedere sa cumparati o pereche de ochelari cu dioptrii.

Random Posts:

Be Sociable, Share!