Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]
Unde facem reparatii la telefoanele Samsung?

Unde facem reparatii la telefoanele Samsung?

Blog, Diverse, Telefoane mobile , December 9, 2016

In cazul in care esti detinatorul unui telefon Samsung iar acesta din diferite motive are probleme in a functiona intr-un mod corect fie ai posibilitatea de a-l duce la reparat la magazinul de unde l-ai achizitionat sau ai posibilitatea de a-l duce intr-un service specializat.

In cazul in care nu doresti sa astepti doua sau trei saptamani pana cand ti-l inapoiaza de la magazin in urma reparatiei bazata pe certificatul de garantie, atunci alege varianta de a duce telefonul la un service telefoane.

De obicei trebuie sa te informezi despre fiecare service in parte, de serviciile oferite, de calitatea serviciilor prestate, de garantia pe care o ofera in schimbul serviciilor prestate, de preturi si nu in ultimul rand de profesionalismul de care dau dovada.

Cu siguranta in cazul in care detii un telefon Samsung, care din pacate se defecteaza, atunci trebuie sa iti indrepti atentia spre un service specializat in reparatia de telefoane Samsung.

Un astfel de service o sa iti ofere o gama completa de servicii de intretinere si reparatii a telefoanelor. Cu siguranta angajatii unui astfel de service de specialitate pot sa repare orice model de telefon Samsung.

Un service de specialitate nu trebuie sa aibe niciodata o problema in a schimba displayul, folia de protectie din sticla sau touchscreenul unui telefon. Cu siguranta un service de specialitate intervine si in rezolvarea defectelor hardware care apar datorita socurilor mecanice. De asemenea se mai repara si placa de baza, conectorul de incarcare usb, problemele de semnal sau butoanele de volum.

In cazul in care ai geamul protector al telefonului spart, acest gen de service fie dispune in stoc de geamurile respective fie le comanda la cele mai avantajoase preturi pentru dumneavoastra.

Displayul Samsung are o asamblare compacta, ceea ce inseamna ca geamul, displayul si touchscreen-ul nu pot sa fie separate. In anumite cazuri, in ciuda faptului ca folia de protectie este sparta, se poate separa de restul touchscreen-ulu si a LCD-ului. Inlocuirea geamului protector se face cu multa indemanare de catre profesionisti, iar montajul se face la fel, tot de catre profesionisti, iar lipirea se face pe intreaga suprafata a displayului prin procedeul numit laminare.

Se intampla ca in unele cazuri rescrierea sistemului de operare Android a telefoanelor Samsung sa nu reuseasca , iar in aceste cazuri clientilor le este recomandat sa foloseasca numai update-ul din meniu prin wifi, sau prin intermediul softului Kies de la Samsung.

Specialistii nu recomanda update-ul cu alte programe descarcate de pe internet. In multe cazuri, zona de boot a terminalului Samsung poate sa fie afectata iar reparatia sa fie costisitoare si destul de greu de reparat. In cazul respectiv rescrierea zonei de boot a telefonului se poate realiza doar prin intermediul unei interfate hardware speciale numita JTAG dar este necesara deschiderea telefonului si o interventie la placa de baza. In acest caz reparatia doar intr-un service de specialitate Samsung se poate realiza.

Deci in cazul in care intampini probleme de functionalitate cu telefonul tau Samsung, este recomandat sa il duci la reparat doar in cadrul unui service specializat Samsung, deoarece acolo lucreaza doar specialisti in ceea ce priveste aceasta marca si cu siguranta si reparatia va fi una de calitate.

Random Posts:

Be Sociable, Share!