Tu știi cât de benefică este drojdia de bere?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranță bunicile noastre știau mult mai multe despre beneficiile pe care drojdia de bere le are asupra organismului nostru. Și, din fericire, lucrurile au evoluat, așa că acum ne putem bucura și noi de comprimate naturale de drojdie de bere pe care le putem găsi pe rafturile magazinelor naturiste.

Profită și tu de proprietățile drojdiei de bere

Drojdia de bere este un supliment alimentar natural perfect, deoarece proprietățile acestuia sunt dintre cele mai diverse, pentru ca tu și cei dragi ție să aveți parte de o sănătate de fier. Dar hai să vedem, pe scurt, câteva dintre acestea.

Un sistem imunitar puternic

În condițiile actuale, suntem parcă mai conștienți decât oricând de importanța unui sistem imunitar puternic. Prin urmare, îți poți ajuta organismul să facă față cu succes provocărilor la care este supus, grație efectelor imunostimulatoare pe care le are drojdia de bere. Ca un mic bonus, aceasta te scapă și de stările de oboseală pe care le ai din cauza mulțimii de sarcini pe care încerci să le duci la bun sfârșit.

Te scapă de balonare

Multe persoane se plâng că balonarea a devenit deja o obișnuință pentru ele. Și, deși nu este o afecțiune periculoasă, este una destul de neplăcută, așa că hai să scapi pentru totdeauna de ea cu ajutorul drojdiei de bere. Aceasta va acționa precum un probiotic, ceea ce înseamnă că în afară de problema cu balonarea, îți va regla și tranzitul intestinal.

Indicată în stările de greață

Printre alte simptome pe care le experimentează femeile însărcinate se află și cel legat de grețuri și vărsături. Din păcate, nu sunt prea multe remediile care să te ajute să treci cu bine peste ele, dar drojdia de bere este foarte eficientă, și o poți încerca și tu.

Reglează tensiunea arterială și colesterolul

Valorile mari ale tensiunii arteriale și ale colesterolului ”rău” îți fac probleme? Se pare că tot acest produs se dovedește un aliat de nădejde pentru reglarea valorilor acestora.

Te scapă de kilogramele în plus

Deși multă lume era convinsă că, de fapt, drojdia de bere îți aduce câteva kilograme în plus, realitatea este exact pe dos, cum se spune, iar excesul ponderal poate fi mai bine ținut sub control cu ajutorul ei.

Scade glicemia

Tu sau cineva drag ție suferă de diabet? Atunci cu siguranță drojdia de bere nu trebuie să-ți lipsească. Este un supliment natural, unul plin de crom, care îți aduc valorile mari ale glicemiei la unele cât mai apropiate de normal.

Sursă bună de fier

Persoanele care se confruntă cu deficiență de fier pot consuma drojdie de bere deoarece este perfectă în acest caz.

Aliatul frumuseții tale

Pentru un păr frumos și sănătos, o piele perfect hidratată sau unghii puternice, nu încerca din prima tratamente scumpe și, de cele mai multe ori chiar fără efect. Tot banala drojdie de bere se dovedește și acum aliatul tău, așa că nu o trata cu indiferență. Mai mult, se pare că ar mai opri puțin din apariția firelor albe, iar căderea părului nu va mai fi o problemă pentru tine.

Bucură-te și tu de beneficiile drojdiei de bere!

Câte dintre beneficiile drojdiei de bere pe care le-ai citit mai sus le cunoșteai deja? Încearcă să apreciezi mai mult ajutorul pe care natura ni-l oferă pentru starea de bine a organismului nostru, și discută și cu medicul tău dacă administrarea acestor tratamente naturiste nu ți-ar putea fi de ajutor.

Drojdia de bere se dovedește a fi mult prea benefică pentru a fi ignorată, așa că vezi cum reușești să profiți ma laxim de proprietățile acesteia!

0 Shares
You May Also Like
Cum scapam de toxine cu ozon?

SanatateCum scapam de toxine cu ozon?

Utilizati medicamente pentru efectele locale ale absorbtiei de toxine, direct in zonele problematice ale pielii, dar luati in…