Tu stii care sunt top 10 pompe submersibile?

0 Shares
0
0
0

pompa submersibilaDin cand in cand in anumite domenii exista tendinta de a se alcatui un top sau o ierarhie a celor mai bune produse. In domeniul muzical se practica acest lucru, in domeniul telefoanelor mobile de asemenea, insa cum ramane cu topul celor mai bune pompe submersibile?

Motivati fiind de dorinta de a afla care sunt top 10 pompe submersibile, am cerut parerea specialistilor in domeniu, si va prezentam in cele ce urmeaza rezultatul final.

Fara a atribui un loc anume, desi exista pompe submersibile mai bune decat celelalte, vom parcurge 10 produse, despre care vom povesti cateva lucruri. Incepem asadar cu prima mentiune de pompa submersibila si anume modelul de pompa Economy X 100. Aceasta pompa submersibila este o pompa cu surub, utilizabila si in regim de hidrofor, care are un debit maxim de 1,5 mc/ h si o inaltime maxima de pompare de 100 de metri. Pompa este fabricata in China, poate fi folosita in sisteme de alimentare cu apa si in domeniul irigatiilor, si este disponibila si in Romania in magazine de profil.

Un alt model de pompa submersibila deosebita este Dab Idea 100 m., produsa de catre firma Dab, in Italia. Aceasta pompa submersibila are o inaltime maxima de pompare de 52 de metri, si un debit de 2,4 mc/ h, fiind folosita cu precadere in cazul puturilor si fantanilor cu dimensiune de 4 toli.

De la acelasi producator avem la dispozitie si pompa submersibila Divertron 1000, care se deosebeste de restul produselor asemanatoare prin faptul ca este echipata cu un presostat electronic integrat, ce are proprietatea de a transmite comenzi pompe in cazul in care se produce deschiderea robinetului. Deoarece exista cerere de apa pompa va porni, insa acest presostat va putea determina si inchiderea pompei atunci cand se produce inchiderea robinetului.

Numarul 4 in top 10 pompe submersibile este ocupat de catre modelul Jar, care este cu atat mai special cu cat acesta este produs in Romania de catre firma Tricomserv. Aceste produse sunt cu adevarat recomandate de catre specialisti in domeniu precum www.shop-einstal.ro, specialisti care nu fac altceva decat sa confirme calitatea produselor si seriozitate producatorului.

A cincea pozitie in topul nostru este ocupata de pompele submersibile SKM, de la Sicur Aqua, urmate indeaproape de pompele cu nume similare 4 skm Torrent, de la Aquatechnica. A 7-a pozitie in topul nostru ii revine producatorului Nowe, cel de la care provine pompa submersibila 3 skm 100  Nowe. Pompele submersibile Jolly, desi apartin tot producatorilor Tricomserv, poate fi incadrata pe cea de-a 8-a pozitie a top 10 pompe submersibile.

Incercand sa pastram ceea ce este mai bun pentru final, am ales ca pozitiile ramase pana la top 10 pompe submersibile sa fie ocupate de doua modele de pompe submersibile Panelli si anume pompa submersibila trifazata Panelli  95 PR 12 N16 si REC 18-19. Aceste tipuri de pompe sunt unele dintre cele mai bune de pe piata si au o caracteristica anume care le scoate in evidenta, si anume rezistenta crescuta la particule de nisip.

Pe scurt cam aceasta ar fi o mica ierarhie a produselor de acest tip insa in mod clar in magazinele de profil putem gasi mai multe modele decat am crede, de la fiecare producator in parte. Ceea ce am prezentat aici este insa doar cu titlu informativ si fiecare beneficiar in parte este liber sa isi ierarhizeze topul conform propriilor preferinte.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…