Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Bijuteriile potrivite pentru o zi la serviciu

Diverse , June 24, 2016

Bijuteriile potrivite pentru o zi la serviciuSa fii o femeie, de cele mai multe ori inseamna ca te imbraci pentru a impresiona. Nu este neaparat vorba de a atrage toate privirile, ci este vorba despre un aspect placut, ca totul pus impreuna sa arate bine.

Alegerea bijuteriilor pentru a completa o tinuta este la fel de importanta ca tinuta in sine. La fel ca hainele si bijuteriile, trebuie sa fie alese corespunzator, si sa li se acorde o atentie deosebita. In functie de ocazie si de hainele pe care urmeaza sa le porti, vei alege si accesoriile potrivite.

De exemplu, pentru o zi obisnuita la serviciu, poti opta pentru un pandantiv argint, iar pentru o tinuta de seara, poti alege un colier statement care va fura toate privirile.

De obicei, cand mergem la munca ne dorim sa aratam bine, insa fara sa exageram. Atunci cand iti pregatesti tinuta pentru serviciu, trebuie sa iei in considerare anumite aspecte cand vine vorba despre alegerea bijuteriilor.

Inainte de a alege bijuteriile pentru munca, trebuie sa stii daca exista sau nu dress code, sau in functie de domeniul in care activezi, s-ar putea ca bijuteriile sa te incurce mai mult decat sa te ajute.

Daca este un mediu conservator, ar trebui sa incerci sa te conformezi, nu ar trebui ca tu sa fii acea persoana care iese in evidenta. Exista situatii care nu iti permit sa fii putin mai indraznet.

Atunci cand alegi bijuteriile pentru birou nu exagera. Daca nu esti sigura cum ar trebui sa le alegi, keep it simple. Un lantisor simplu, cu un pandantiv de argint, o pereche discreta de cercei, sau o bratara subtire sunt mai mult decat perfecte. Pentru anumite cazuri, un singur accesoriu ar putea fi suficient, restul, o alegere nejustificata.

In cazul in care te limitezi la un singur element, poti opta pentru accesorii mai indraznete, dar nu exagera. De multe ori o tinuta simpla poate fi completata de un accesoriu mai diferit si putin mai colorat.

Daca alegi sa porti mai multe piese, nu alege piese mari si indraznete. Vor fi prea multe, iar atentia se va concentra daor pe bijuteriile tale. Atunci cand le alegi, incearca sa alegi acele bijuterii astfel incat sa iti completeze tinuta si nu sa o “infloreasca”.

O alta regula de care trebui sa tii cont atunci cand mergi la munca e sa alegi bijuterii care nu fac zgomot. De obicei bratarile pot face mult zgomot, care poate fi deranjant mai ales daca lucrezi intr-un mediu in care este multa liniste. In schimb, poti opta pentru un ceas, care sa arate ca esti punctual si responsabil.

Random Posts:

Be Sociable, Share!