Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Alegerea usilor de interior

Diverse , June 6, 2016

Alegerea usilor de interiorIn momentul in care se pune problema sa alegem o usa de interior pentru a amenaja casa sau apartamentul ar trebui sa aveti in vedere si alte cateva aspecte. Vom enumera mai jos care sunt acestea iar pentru mai multe detalii puteti sa vizitati si Tgg.ro.

In momentul in care avem de cumparat ceva care va avea un impact semnificativ in ansamblul de amenajari interioare cum sunt de altfel si usile pentru interior va trebui sa incepem prin stabilirea bugetului acesta fiind de altfel si o suma realista care se raporteaza la posibilitati si va trebui sa determinati toate aspectele ce ar trebui sa fie conforme cu nivelul de pret pentru celelate finisaje.

Alt pas este deciderea unui tip de usa pas ce necesita ceva timp pentru ca pe piata exista o multime de modele si tipuri de usi cu care a fost piata invadata in ultima vreme.

Putem incepe cu usile chinezesti confectionate din MDF in mai multe culori si forme care au o calitate indoielnica iar durata lor de utilizare este destul de mica si putem continua cu cele celulare care sunt laminate cu folie de hartie sau sunt furniruite utilizand diverse esente de furnir si vom incheia cu usile din lemn stratificat sau din lemn masiv care asa cum am spus si in alte articole sunt cele mai bune si care au preturi in conformitate cu calitatile lor.

Mai departe, tinand cont de stilul pe care il veti imprima in locuinta trebuie sa alegeti o linie in care sa se incadreze usile pe care le veti cumpara si facem referire aici si la faptul ca o usa confectionata din lemn masiv are un aspect special intr-o casa care va avea un stil clasic dar nu va arata tot la fel de bine in case in care se adopta un stil modern sau ultramodern.

Pentru ca tot am ajuns la stil sunt cateva detalii foarte importante ce tin de acest aspect.

Usile confectionate din lemn masiv ar trebui sa se incadreze si cu restul elementelor din decorul interior cum ar fi mobila, podelele si scara si care ar trebui sa fie confectionate din aceleasi materiale sau macar din  materiale care mentin nota indiferent ca sunt imitatii sau sunt naturale.

Utilizarea lemnului stratificat in locul lemnului masiv pentru confectionarea usilor sau a tamplariei din lemn e relativ noua in tara noastra si apar practic in acelasi timp cu patrunderea progresului tehnologiei in occident, oferind beneficiarilor o serie de avantaje semnificative.

Toate produsele care tin de tamplarie atat si usile cat si ferestrele sunt facute din elemente care la imbinari formeaza  un produs finit. Usile sunt alcatuite din elemente logitudinale sau transversale.

Acestea alaturi de toc , formeaza si o structura de rezistenta pentru usi si inglobeaza grile sau tablii, tinand cont de modelul pe care il vreti.

In cele mai multe cazuri stratul de mijloc se face din bucati de lemn asamblate in dinti, presate si puse impotriva fibrelor pentru a spori rezistenta la torsionare, aceasta fiind de fapt cea mai des intanita manifestare in momentul in care usile sunt expuse la umiditate.

Random Posts:

Be Sociable, Share!