Tot ce trebuie sa stim despre iPhone

0 Shares
0
0
0

Aceasta este o lista pentru a compara dispozitivele proiectate si comercializate de Apple Inc. care functioneaza ca Unix, in special pe un sistem de operare numit iOS. Aceste dispozitive sunt deseori denumite iCevice.

Printre caracteristici se numara iPhone (smartphone), iPod Touch, care sunt similare cu iPhone, dar nu au functiile legate de telefonul mobil si iPad (touch pad). Apple TV, care se afla pe iOS de la a doua generatie, este un set-top box. Mentionam ca daca aveti nevoie de reparatii este bine sa cumparati piese telefoane originale.

Sistemul de operare de pe dispozitivele iOS poate fi actualizat prin iTunes sau, pe iOS 5 si up, prin actualizari firmware-over-the-air (FOTA) (adica poate fi actualizate fara a fi nevoie de un computer). O versiune majora a iOS-ului tinde sa fie lansata la fiecare nou iPhone (aproximativ o data pe an) si este, in mod normal, gratuit, desi utilizatorii iPod Touch au fost anterior obligati sa plateasca pentru upgrade.

Apple periodic actualizeaza hardware-ul produselor sale (aproximativ in fiecare an). Au existat unsprezece versiuni de iPhone (EDGE iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6, iPhone si iPhone 6S 7), sase versiuni iPod Touch (Generatie 1, 2, 3, 4, 5 si 6), sase versiuni ale iPad (iPad prima generatie, iPad 2, iPad noua noua generatie, iPad 4 iPad Air si iPad Air 2), patru iPad Mini (prima, a doua, a treia si a patra generatie) si un iPad Pro.

Functia 3D mai puternica, compatibilitatea 4G + si adaugarea de 4K, ecranul LCD omogen, captarea efectiva a fotografiilor si a imaginilor video, pare mai solida decat la generatia anterioara

Noua tehnologie ofera o experienta tactila noua, 3D Touch, care devine repede indispensabila. In cazul in care Apple “nu a schimbat totul” pe iPhone 6, aceasta noua generatie de smartphone-uri au ajuns sa concureze mai mult decat oricand.

Acesta a devenit un obicei pentru grupurile utilizatori Apple, un nou iPhone la fiecare doi ani si o tranzitie la un smartphone mai bun.

Si ca si pe stramosii sai gloriosi, noile caracteristici ale iPhone 6S sunt in interior, cu o imbunatatire notabila a celor existente.

La reteta traditionala de modernizare, Apple introduce ingredientul sau secret, “S”. A fost S ca viteza pentru 3GS, S ca Siri pe 4S, S pentru securitate si Touch ID pe 5S. In acest an va fi S ca 3D Touch, o noua experienta tactila imbogatita, care face diferenta si va fi un punct de reper pe piata smartphone-urilor.

Deoarece iPhone 6S preia codurile stilistice de la 6, echipa de marketing a planificat logic o noua poveste de culoare pentru a diferentia “vechea” carcasa de cea noua. O carcasa noua, cunoscuta sub numele de aur roz, este propusa langa aurul / sampania, griul sidereal si argintul. O culoare noua care, in functie de iluminare, bate mai mult spre cupru sau chiar bronz decat spre roz roz.

O culoare aproape sobra si, prin urmare, nu ar trebui sa vorbeasca exclusiv cu o tinta de sex feminin. Cine spune ca designul si proiectarea sunt identice cu iPhone 6 discuta despre aceleasi calitati (asamblare precisa, finisaje exemplare) si aceleasi defecte (bloc foto proeminent, carcasa sensibila la zgarieturi).

 

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…