De ce sa cumperi o pompa submersibila Panelli PR2 N 29?

0 Shares
0
0
0

Domeniul alimentarilor cu apa este unul complex si ca simplu beneficiar este destul de greu sa iti dai seama ce produs ar putea sa iti fie de ajutor.

Totusi, unele produse ies in evidenta mai mult decat celelalte, astfel incat astazi facem cunostinte cu o pompa submersibila a carei nume este mai mult decat cunoscut in toata lumea si anume pompa submersibila Panelli PR 2 N29.

De ce este atat de cunoscuta aceasta  pompa submersibila Panelli PR 2 N29?

Poate ca acest model in sine de pompa este mai putin cunoscut, insa numele Panelli are deja o rezonanta superioara in aceasta lume a dispozitivelor moderne de alimentare cu apa. Panelli sunt cei care au reusit sa revolutioneze mereu lumea prin inovatie, aducand mereu ceva in plus produselor lor, asa cum se intampla dealtfel si in cazul pompei submersibile de care am discutat anterior.

Daca ar fi sa discutam putin despre ceea ce inseamna caracteristici tehnice ale acestui produs, fireste ca primul lucru despre care vom discuta este conceptul inovator cu palete flotante, din policarbonat, care ajuta la reducerea coroziunii. Practic, acest concept inovator presupune facilitarea fluxului de apa prin miscarea rotativa a unui rotor flotant cu distantator, miscare ce pune in functiune palete, astfel incat fluxul de apa sa poata circula cu mult mai bine.

De aici deriva si o caracteristica speciala pentru care sunt recunoscute aceste pompe submersibile Panelli si anume rezistenta la nisip. Aceasta rezistenta la nisip implica foarte mult si rezistenta la coroziune a pompei, deoarece nisipul, impreuna cu apa, pot cauza destul de multe neplaceri la nivel de functionare a pompei.

Din fericire insa, aceasta pompa are o rezistenta de 300 de g/ metri cub, suprinzator de mare valoare pentru cineva care pana acum a folosit pompe submersibile cu rezistente mai mici.

Acest model de pompa are un debit de 3,6 metri pe ora, si o inaltime maxima de pompare de 180 de metri, ceea ce denota caracteristici cu adevarat importante pentru o pompa ubmersibila. Diametrul de refulare este de 1 1/4 toli, diametrul pompei este de 100 mm, iar puterea pompei este de 1500 W. Pompa poate deservi alimentarilor cu apa pentru mediul civil, dar si in vederea limentarii sistemelor de irigatii si a microintreprinderilor.

Www.shop-einstal.ro este magazinul distribuitor al acestor tipuri de pompe submersibile si poate oferi cu certitudine toate informatiile necesare despre acestea. Practic specialistii cunosc foarte bine aceste produse, fiind distribuitorii acestora in Romania, lucru ce poate ajuta orice utilizator in vederea efectuarii celei mai bune alegeri.

Tot din acest magazin poate fi achizitionat si kitul special pe care il pun la dispozitie acesti specialisti, care poate fi de ajutor, deoarece contine prelungirea pentru cablul electric, cablul electric si sfoara de sustinere.

Asadar nu trebuie sa fii neaparat un bun cunoscator al produselor din acest domeniu si nici sa ai un doctorat in inginerie. Uneori este suficient sa ai langa tine aliati puternici, precum specialistii care se ocupa de vanzarea acestor produse de top, recunoscute deja la scara mondiala.

0 Shares
You May Also Like