Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]
Isi merita Samsung Galaxy S8 banii?

Isi merita Samsung Galaxy S8 banii?

Blog, Telefoane mobile , September 14, 2017

Unul dintre cele mai asteptate telefoane din acest an, a fost fara doar si poate modelul Samsung Galaxy S8 (daca nu chiar cel mai asteptat telefon al anului).

Acest lucru este si normal in conditiile in care de multi ani de zile, Samsung este cel mai apreciat producator de pe piata de telefoane mobile, atat datorita faptului ca scoate an de an pe piata cele mai performante telefoane, dar si pentru ca scoate telefoane la preturi accesibile tuturor.

Ei bine, asa cum am spus in introducerea articolului, modelul Galaxy S8 a fost unul dintre cele mai asteptate modele ale anului, daca nu chiar cel mai asteptat, insa trebuie mentionat faptul ca sunt destul de multi utilizatori care au optat pentru acest model, iar la scurt timp au ajuns cu el intr-un service gsm de reparatii Samsung.

Prima problema facuta publica, referitoare la aceste modele a fost aceea ca pe ecranul temrinalelor a aparut o tenta de culoare rosiatica, iar problema nu a putut sa fie remediata din setarile telefonului.

Cei mai multi utilizatori in momentul in care au depistat problema au mers repede la service, pentru ca s-au panicat, si credeau ca problema este una destul de grava.

Alti utilizatori de Samsung Galaxy S8, se plang de faptul ca telefonul lor nu mai porneste dupa ce este restartat, iar intr-o astfel de situatie, in mod evident va fi nevoie ca telefonul sa fie vazut de catre specialisti.

Unele modele Galaxy S8, au probleme cu cardurile de memorie, astfel ca anumite telefoane nu recunosc cardurile, altele le recunosc dar nu le pot formata, iar telefonul afiseaza tot felul de erori nedorite.

Au mai fost si utilizatori care s-au plans de faptul ca dupa ce telefonul se deschide, aplicatiile sunt mutate, ceea ce nu le prea convine, insa o asemenea situatie nu este deloc grava, insa o situatie grava si destul de des intalnita, a fost aceea in care telefonul s-a inchis singur si nu a mai putut sa fie deschis.

Probleme ale acestor telefoane au fost si in ceea ce priveste incarcarea wireless, pentru ca aceasta modalitate de incarcare nu functiona  decat cu accesoriile venite la pachet cu telefonul, iar referitor la accesorii, mai trebuie mentionat faptul ca unele nu sunt compatibile cu telefonul, cum ar fi incarcatoarele lansate inainte de aparitia modelului pe piata.

Au fost depistate si cazuri in care telefoanele aveau cicluri de restartare, astfel ca la cateva minute se restartau singure, fapt care ii nemultumea pe utilizatori.

Ei bine, pentru remedierea acestor situatii neplacute, cei de la Samsung ii invita pe utilizatorii care se plang de asemenea probleme, sa isi returneze telefoanele pentru ca acestea sa fie reparate, fie sa le returneze pentru a primi alte dispozitive noi, sau chiar pentru a-si primi banii inapoi.

Una peste alta, ca sa dam un raspuns pentru intrebarea din titlu, si anume daca isi merita banii telefoanele Samsung Galaxy S8, cu siguranta raspunsul este nu, daca discutam despre telefoanele cu probleme, insa atunci cand discutam despre telefoanele care nu au astfel de probleme, raspunsul va fi in mod evident da.

 

Random Posts:

Be Sociable, Share!