Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Top bonusuri case pariuri din Romania

Blog , October 12, 2018

Casele de pariuri din ziua de astazi nu mai sunt ceea ce erau odinioara. Daca in urma cu doar cativa ani eram nevoiti sa mergem doar la salile de cartier si sa facem plati la ghiseu, astazi, acest lucru nu mai este necesar. Odata cu aparitia cazinourilor si caselor de pariuri online, toate platile se fac din fata calculatorului, la fel ca si pariurile si completarea biletelor cu echipele tale favorite.

Practic, acum nu mai ai nevoie de niciun fel de deplasare la ghiseu sau depuneri de numerar in alte parti, intrucat toate operatiunile tale se petrec din fata calculatorului sau a telefonului mobil. In plus, nu mai esti constrans nici de programul casei de pariuri, intrucat pe internet accesul este nelimitat, indiferent de zi sau ora.

Dincolo de aceste aspecte ce tin de accesibilitate, la casele de pariuri online din tara noastra poti avea parte si de premii si bonusuri consistente in bani. Prin urmare, daca pentru unii parierea pe evenimente sportive sau la jocurile de casino este doar o distractie, pentru altii, acestea reprezinta o buna ocazie de a-si rotunji veniturile.

Sa vedem, prin urmare cum ar arata un top bonusuri case pariuri din tara noastra si ce conditii trebuie sa indeplinim pentru a le accesa.

Top bonusuri de inregistrare

Primul tip de bonusuri care ne vor intampina pe casele de pariuri online sunt cele de inregistrare. Denumite si bonusuri de bun venit, acestea se acorda in momentul in care dorim sa ne inregistram pe un anumit site al unei case de pariuri.

Oferit in semn de apreciere pentru alegerea facuta, acesta poate atinge sume destul de consistente, ce pot ajunge la doua sau chiar trei mii de lei. Ideea este ca bonusurile respective nu pot fi folosite decat in scopul parierii pe site, banii neputand fi transferati in contul personal sau in altele.

In fond, aceasta este si ideea acestor bonusuri, de a te familiariza cu jocul, in sa fara a scoate bani din propriul buzunar. Iar cu două-trei mii de lei, poti spune ca ai timp sa exersezi si regulile jocului si alte strategii consacrate. Pentru acest bonus se poate califica oricine, dupa ce a parcurs insa toti pasii necesari inregistrarii pe site.

Astfel, dupa completarea unui formular electronic cu nume, prenume si date de contact, va trebui sa mentionezi ca doresti activarea bonusului de bun venit. Din acest moment, banii vor intra in contul tau, in cel mai scurt timp.

Top bonusuri din runde gratuite

Dincolo de bonusul de inregistrare, poti beneficia de numeroase bonusuri din runde gratuite puse la dispozitie de casele de pariuri. Acestea pot fi oferite tot la inregistrare, in cadrul pachetelor de bun venit, sau chiar in timpul jocului.

Random Posts:

Be Sociable, Share!