Remedierea problemelor dispozitivelor iPhone XS

0 Shares
0
0
0

iPhone XS este unul dintre cele mai apreciate smartphone-uri lansate vreodata de catre cei de la Apple, iar in clipa de fata se bucura inca de un succes foarte mare in ciuda unor factori despre care vom discuta in continuare.

In primul rand, iPhone XS nu mai este cel mai nou smartphone lansat de catre Apple, compania lansand iPhone 11 (11, 11 Pro, 11 Pro Max) si iPhone 12 (12, 12 mini, 12 Pro si 12 Pro Max). Cu toate acestea, utilizatorii inca sunt foarte incantati de aceste dispozitive, si sunt tentati sa le cumpere si in prezent.

Un alt amanunt interesant este faptul ca multi utilizatori de iPhone XS s-au confruntat odata cu trecerea timpului cu probleme in ceea ce priveste buna functionare a acestor telefoane. Veti putea afla in continuare despre ce este vorba.

  1. Descarcare rapida a telefoanelor

Foarte multi utilizatori au ajuns sa se confrunte cu aceasta problema. Exista insa tot felul de solutii pe care utilizatorii le pot incerca, astfel incat acestia sa remedieze in cel mai scurt timp problema.

De exemplu, utilizatorii pot alege sa isi activeze modul de economisire a energiei pe dispozitivele lor, astfel incat acestea sa reziste incarcate o perioada de timp cat mai indelungata.

Apoi, utilizatorii pot de-asemenea sa efectueze diferite trucuri, cum ar fi sa inchida aplicatiile pe care nu le folosesc in acele momente. In acest fel, vor economisi resurse. Vor putea verifica starea aplicatiilor si cate resurse consuma acestea, iar astfel vor reusi sa salveze din nou resurse ale bateriei.

Datele mobile, wifi si bluetooth-ul, atunci cand sunt activate consuma resurse. Din acest motiv, este recomandat ca utilizatorii sa le inchida, pentru a-si ajuta telefoanele sa reziste incarcate cat mai mult timp posibil.

In cazul in care aceste solutii sunt incercate, sansele de reusita si de a ajuta telefoanele iPhone XS sa reziste incarcate cat mai mult timp incarcate, cresc considerabil. De mentionat insa este faptul ca exista si diferite situatii in care aceste trucuri nu sunt eficiente.

In aceste conditii, utilizatorii cel mai probabil trebuie sa isi duca telefoanele in service gsm, pentru o inlocuire baterie iPhone XS. Aceasta cu siguranta nu ar fi o veste tocmai buna, din moment ce bateriile iPhone au preturi destul de piperate.

  1. Probleme cu Face ID

Face ID este o functie importanta, care le permite utilizatorilor sa isi deblocheze dispozitivele, folosind fata si camera foto a acestora. Exista situatii in care insa, aceasta functie mai da rateuri, mai ales pe generatia iPhone X, iar aici amintim modelele XS.

Exista solutii potentiale pe care utilizatorii le pot incerca, astfel incat sa se asigure ca aceasta functie functioneaza, fara sa mai fie nevoie de o vizita la service.

In primul rand, telefonul trebuie adus aproape de fata, si trebuie sa fie efectuata scanarea intr-o camera cat mai bine luminata. Cand conditiile de luminozitate sunt scazute, si sansele ca Face ID sa nu functioneze cresc.

Utilizatorii trebuie sa stie ca aceasta functie le invata aspectul fizic. Acest lucru inseamna ca daca vor avea parte de schimbari in viitorul, cel mai probabil nu vor mai putea sa isi deblocheze astfel dispozitivul, pana cand nu vor seta un nou ID Face.

  1. Probleme la incarcare

Nu putini sunt cei care sunt dezamagiti de iPhone XS pentru ca nu se incarca, sau se incarca foarte greu. In aceste conditii trebuie verificat incarcatorul pentru a nu fi deteriorat. Pentru a fi 100% siguri de faptul ca incarcatorul este functional, acesta poate fi folosit si pentru a incarca un alt telefon. La fel, si un alt incarcator poate fi folosit pentru a incarca iPhone XS. Daca incarcarea nu are loc insa, problema probabil este de la portul de incarcare, care probabil va fi inlocuit.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…