Probleme comune pentru iPhone X

0 Shares
0
0
0

Persoanele care isi doresc un smartphone performant, in mod evident isi vor indrepta de fiecare data atentia catre un dispozitiv de ultima generatie de la Apple.

Cei care nu isi permit insa cele mai noi modele, cel mai probabil decat sa isi aleaga un smartphone Android, mai bine prefera un telefon iPhone mai vechi, cum ar fi iPhone X.

Deja au aparut modelele din seria iPhone 11 (11, 11 Pro, 11 Pro Max) si modelele din seria iPhone 12 (12, 12 mini, 12 Pro si 12 Pro Max). Acestea au preturi piperate, iar utilizatorii cu buget limitat vor alege cel mai probabil modelul iPhone X.

Cele mai multe modele iPhone X functioneaza foarte bine si acum, desi au fost lansate pe piata de ceva timp, iar utilizatorii inca sunt foarte multumiti de ele. Altii inca, spera ca acum sa isi poata cumpara primul asemenea telefon, care inca are un pret mare.

Ei bine, trebuie sa stiti ca si aceste dispozitive pot avea unele probleme de functionare, iar in continuare vom vedea despre ce este vorba.

Probleme foto live

Pentru acei utilizatori de iPhone X care ruleaza iOS 11.1.2, exista o mare posibilitate ca telefonul sa se confrunte cu o distorsiune atunci cand captureaza fotografii si cand fac videoclipuri live. Singura modalitate de a rezolva acest lucru este actualizarea imediata la cel mai recent iOS 11.2.1.

Probleme Bluetooth

O alta problema comuna care a fost raportata de majoritatea utilizatorilor iPhone X este asocierea acestui Smartphone cu alte accesorii terte, cum ar fi castile sau sistemele auto. Daca observati aceasta problema sau poate daca Bluetooth consuma prea multa baterie, pur si simplu urmati urmatorii pasi:

  • Incercati sa reporniti iPhone-ul X.
  • Anulati asocierea dispozitivelor Bluetooth actuale, apoi incercati sa le asociati din nou.
  • Utilizati un cablu de inalta calitate pentru a va incarca telefonul.
  • Incercati sa resetati setarile de retea.
  • In cele din urma, incercati sa faceti upgrade la cel mai recent iOS 11 pentru a spori performanta Bluetooth.

Probleme de identificare a fetei

Printre putinele optiuni de securitate care sunt disponibile pe dispozitivele iPhone X se numara sistemul de recunoastere faciala. Potrivit majoritatii utilizatorilor, aceasta caracteristica de securitate nu raspunde uneori sau nu detecteaza fata. Potrivit altor utilizatori, aceasta caracteristica poate crea o problema de securitate.

Daca va confruntati cu o astfel de problema, iata ce trebuie sa faceti:

  • Curatati camera frontala si senzorul.
  • Tineti telefonul la o distanta de 20 pana la 30 de centimetri distanta de fata si priviti activ camera.
  • Asigurati-va de faptul ca va aflati intr-o camera bine luminata.

Spargerea ecranului

Fara doar si poate, aceasta este problema cu care majoritatea utilizatorilor care si-au dus dispozitivele in service s-au confruntat.

In cele mai multe cazuri este necesara o inlocuire display iPhone X dupa ce utilizatorul si-a scapat telefonul pe jos, iar acesta nu a fost protejat. In cazul in care un dispozitiv iPhone X (si nu numai) cade cu ecranul pe asfalt sau pe gresie, 99% sunt sansele ca ecranul sa se sparga si sa fie necesara inlocuirea display-ului.

O astfel de problema cu siguranta este foarte frustranta pentru utilizatori. Ce este si mai frustrant, este de fapt ca utilizatorul putea preveni acest lucru.

Cum? Aplicand o folie de protectie pe ecranul telefonului inca din prima zi in care si-a cumparat dispozitivul. Apoi, dispozitivul daca ar mai fi fost pastrat si intr-o husa, sansele ca display-ul sa se fi spart in urma unei cazaturi erau minime.

Tocmai din acest motiv, atat utilizatorii care isi cumpara un dispozitiv iPhone X, cat si cei care isi aleg alt model iPhone sau orice alt telefon, trebuie sa isi protejeze dispozitivele cu aceste accesorii.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…