Cele mai utile aplicatii pentru Android

0 Shares
0
0
0

Smartphone-ul este un instrument multifunctional pe care il folosim zilnic pentru a efectua apeluri telefonice, a trimite SMS-uri, a verifica Facebook, a folosi navigatorul GPS, a naviga pe internet. Pe langa acestea pe care le putem numi activitati de baza, exista multe alte aplicatii care pot fi mai mult sau mai putin utile in functie de persoana si de preferintele personale.

Dintre acestea, vedem in aceasta lista 10 aplicatii care sunt cu adevarat utile tuturor pentru ca fac sistemul mai inteligent si pentru ca indeplinesc sarcini esentiale si fundamentale, atat de mult incat dupa ce le instalam ne gandim cum am fi putut trai fara el pana acum.

  • Google Authenticator

Aceasta este o aplicatie care ar trebui sa fie preinstalata pe fiecare smartphone, ceea ce va permite sa activati verificarea parolei duble pe site-urile acceptate. Practic, pentru a accesa Gmail sau Facebook, pe langa parola de autentificare, este necesar si codul generat de Google Authenticator, care se schimba automat la fiecare 30 de secunde.

In acest fel, chiar daca cineva ne cunoaste parola sau daca o pastram stocata pe computerul unui prieten sau pe un computer public, nu ne va putea accesa contul fara a avea instalat smartphone-ul nostru cu Authenticator.

  • Files Go

Aceasta aplicatie oferita de Google a devenit imediat una dintre cele mai utile pentru fiecare smartphone Android deoarece, pe langa faptul ca ofera toate functiile standard de gestionare a fisierelor, include si instrumente automate pentru eliminarea fisierelor invechite, fotografii proaste primite in grupuri Whatsapp, fisiere duplicate si de asemenea, pentru a obtine sfaturi despre dezinstalarea sau stergerea datelor aplicatiei pe care nu le utilizati niciodata.

Files Go are, de asemenea, un utilitar de partajare pentru a trimite fisiere mari catre alte dispozitive Android din retea.

  • TrueCaller

Cu aceasta aplicatie instalata puteti face doua lucruri importante si utile: detectati automat si evitati apelurile publicitare de la centrele de apeluri si, de asemenea, recunoasteti cine suna daca numarul este necunoscut.

  • PushBullet

Cei care lucreaza toata ziua cu computerul pot verifica toate notificarile smartphone-ului Android direct pe PC datorita acestei aplicatii fantastice si foarte utile. In acest fel este posibil sa primiti si sa cititi mesaje SMS si Whatsapp pe computer si sa eliminati notificarile neinteresante fara a pierde timpul ridicand telefonul.

Pushbullet este, de asemenea, convenabil pentru transferul fisierelor de pe mobil pe computer si invers. Desi recent a fost putin limitat in versiunea sa gratuita, ramane o aplicatie grozava de avut.

  • Google Drive

Aceasta ar trebui sa fie o aplicatie pe care toata lumea o cunoaste, care va permite sa salvati fisiere online, care include si instrumente pentru deschiderea si crearea fisierelor Office. Google Drive este, de asemenea, o aplicatie excelenta pentru transferul fisierelor de pe computer pe telefon si invers.

In plus, datorita Google Drive este posibil, prin apasarea butonului + vizibil clar pe ecranul principal, sa scanezi orice document cu camera telefonului mobil si sa-l transformi automat in PDF. Google Drive este, de asemenea, o aplicatie la indemana, de exemplu, pentru a salva un bilet de avion fara a fi nevoie sa-l imprimati, apoi aratand ecranul mobil la check-in.

Daca in urma folosirii excesive a telfoanelor, acestea cad sau se deterioreaza, mergi la un service telefoane.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…