Monitoare pentru monitorizarea copilului – avantaje

0 Shares
0
0
0

Din fericire, tehnologia a avansat atat de mult incat ofera astazi nenumarate produse pentru a satisface toate nevoile. Monitoarele pentru bebelusi sunt o binecuvantare pe care mamele noastre nu au avut-o, prin aceste aparate iti poti monitoriza copilul de la distanta si in acelasi timp poti continua cu sarcinile tale zilnice.

Tipul de monitoare pentru monitorizarea copilului

Monitoarele pentru bebelusi iti ofera linistea de a sti cum este bebelusul tau atunci cand nu poti fi langa el, iar pe de alta parte aceste gadgeturi au si avantajul de a controla ceea ce face bona ta fara ca ea sa fie luata de la sine.

In ceea ce priveste alegerea celui potrivit pentru tine, pe langa pretul pe care trebuie sa-l alegi in functie de camera copilului, iar pentru asta ai mai multe tipuri.

Audio Monitor

Este cel care va permite sa va ascultati copilul dintr-o alta camera, este unul dintre cele mai vechi gadgeturi care exista in acest tip, dar cele actuale au mult mai multe functii, cum ar fi o definitie audio mai buna si o gama mai mare.

Monitoare audio si de miscare

Monitoare pentru monitorizarea copilului

Sunt monitoare cu senzori care sunt asezati sub salteaua bebelusului pentru a capta miscarile acestora. Are trei parti, un emitator, receptor si senzor. Acest dispozitiv detecteaza respiratia copilului, dar nu poate fi considerat ca o metoda de prevenire a sindromului de moarte subita.

Monitor audio si video

Acest monitor va permite sa auziti si sa vedeti copilul. Are o camera, in alb-negru sau color, care este plasat langa patutul copilului pentru a surprinde tot ceea ce face.

Alte modele de monitoare pentru copii

Unele modele va permit, de asemenea, sa inregistrati ceea ce transmit, iar altele au viziune de noapte cu care este posibil sa vedeti copilul chiar si in intuneric.

Un alt aspect pentru a determina cel mai bun monitor pentru a dobandi este varsta copilului. Cele audio sunt folosite in general pentru nou-nascuti, cele care au deja video si detector de miscare sunt utile pana cand copilul incepe sa mearga etc. Recomandam Motorola Baby Monitor VM55 pentru bebe. 

Modele de monitoare pentru copii

Monitor wireless video pentru copii

Se compune dintr-un monitor care ii permite sa fie transferat in orice parte a casei, o camera si transmitatorul. Are un ecran de 3.5 inci si are iesire video pentru a se conecta la televizor, are si functie de vedere pe timp de noapte si pauza care este activata cu un sunet.

Ursulet de plus in oglinda

Acesta nu este un monitor, dar este o alternativa practica pentru a monitoriza copilul atunci cand se afla in masina, fara a fi nevoie sa intoarceti capul pentru a-l privi in timp ce conduceti.

Acesta este plasat pe partea din spate a banchetei din spate si copilul este asezat in fata acestuia, in directia opusa de deplasare.

Bratara in conditii de siguranta

Va permite sa controlati copilul in timp ce doarme. Este un monitor wireless compus din doua bratari, una pentru mama si una pentru copil. Acest gadget controleaza semnele vitale ale copilului (puls si temperatura) si informeaza cealalta bratara indicand evenimente anormale printr-un bip.

 

 

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…