Cum sa obtii cei mai multi bani din amanetarea unui smartphone?

0 Shares
0
0
0

Doriti sa stiti cum sa amanetati un telefon pentru cat mai multi bani in 2017? Amanetarea telefonului este o optiune excelenta pentru primirea de numerar rapid pentru telefonul dvs., spre deosebire de vanzarea acestuia prin intermediul site-urilor care va devalorizeaza telefonul si / sau cer timp pentru ca dvs. sa primiti banii ceruti. Pentru amanet telefoane rapid, intra pe BestAmanet.ro.

Poate ca cel mai mare beneficiu al amanetarii telefonului dvs. este ca primiti banii in mana in aceeasi zi in care aveti nevoie de ei!

Daca nu ati amanetat niciodata un telefon mobil, exista cateva lucruri pe care trebuie sa le cunoasteti pentru a va asigura ca obtineti cat mai multi bani posibil si ca veti economisi timp.

Vom prezenta aici ceea lucrurile la care trebuie sa va asteptati atunci cand mergeti la un magazin de amanet pentru telefonul dvs., precum si cateva sfaturi pentru a va ajuta sa va pregatiti pentru amanetarea telefonului, astfel incat sa obtineti cea mai mare valoare din tranzactie.

Doriti sa incepeti amanetarea telefonului mobil cat mai curand posibil? La casa noastra de amanet, facem ca acest proces sa fie convenabil si usor, chiar si pentru cei sositi pentru prima data. Nu este nevoie sa va simtiti intimidati – procesul este simplu.

S-ar putea sa va surprinda sa aflati ca pregatirea pentru amanet a telefonului dvs. reprezinta de fapt mai multa munca, decat amanetarea lui. Din fericire, amanetarea telefonului este mai usoara si dureaza mai putin decat metodele mai cunoscute de vanzare a unui telefon mobil sau a unui smartphone.

Cum sa amanetezi un telefon in mod eficient:

Pregatiti-va:

  1. Cunoaste-ti telefonul mobil in interior si in exterior Stim ca ochii tai sunt fixati pe bani, dar daca vrei cea mai mare suma posibila pentru telefonul tau, poti sa pierzi cateva minute in plus pentru a te familiariza cu tipul de telefon pe care il ai.

Acest lucru ar putea suna plictisitor, dar este esential pentru obtinerea celei mai bune oferte. Aflati modelul. Este iPhone-ul dvs. 6 sau 6 Plus? Galaxy S7 sau S7 Edge?

Este important din punctul de vedere al valorii pe care o veti putea obtine. Aveti grija la reteaua dvs. (de exemplu, Verizon), unele telefoane nu merg decat in anumite retele. Preturile pe care le oferiti pot fi mai mari sau mai mici, in functie de retelele in care va functiona telefonul.

Aflati capacitatea de stocare a telefonului. Pe un telefon cu 16 GB veti primi mai putin decat pe unul cu 64 GB sau 128 GB, s.a.m.d. Verificati suprafata telefonului pentru orice deteriorare sau uzura.

  1. Transferati datele dvs. (fisiere, persoane de contact, muzica, fotografii, aplicatii) inainte de a pune telefonul la amanet, asigurandu-va ca transferati datele personale in siguranta in alta parte, pentru telefonul viitor.

Cu siguranta nu doriti sa va pierdeti toate contactele, fisierele media si aplicatiile! Metoda pentru copierea de rezerva a datelor poate varia de la telefon la telefon, asa ca efectuati o cautare rapida pe Google si efectuati acest lucru.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…