Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Iphone 7 raspunde prezent!

Blog , September 19, 2016

iphone-7-raspunde-prezentiPhone 7 este in sfarsit printre noi, in carne si oase! Apple a anuntat lansarea acestui device, de curand. Cauti service de reparatii iPhone? Intra pe Service-Gsm.ro.

Daca te-ai intrebat pana acum daca noul iPhone va fi rezistent la apa si va avea o durata mai buna de viata a bateriei, probabil ca acum esti fericit. Daca insa iti doreai continuitatea prezentei headphone jack-ului, atunci vei fi cu siguranta trist.

Noul iPhone se simte la fel ca cel anterior.
Inca nu se poate testa capabilitatea de rezistenta la apa, dar Apple iPhone 7 pare sa fi primit cateva upgrade-uri cu adevarat importante, unele dintre acestea fiind dorite de multa vreme, de proprietarii si fanii iPhone. Asa cum am mentionat si mai sus in articol, headphone jack-ul de 3.5 mm nu mai este prezent.

Asta poate parea oarecum ciudat si va dezamagi cu siguranta multi utilizatori, dar nu se cunoaste deocamdata cum va fi primit noul Lighting Port si cat de performant va fi in comparatie cu un headphone jack simplu. Daca vor exista cresteri semnificative in calitate, probabil ca utilizatorii vor privi pana la urma cu ochi mai buni, aceasta schimbare importanta in design-ul celor de la Apple.

De asemenea, butonul Home este mai degraba in momentul de fata un fel de Force Touch, iar utilizatorilor le va lua ceva timp sa se obisnuiasca cu el. Iata cateva dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii despre iPhone 7:

Marime: iPhone 7 se simte exact ca si predecesorul sau, iPhone 6s, cu acelasi ecran de 4.7 inch, dar imbunatatit. Ecranul este acum mai luminos si afiseaza culorile mai bine, conform declaratiilor celor de la Apple. Include de asemenea si un strat senzitiv de tip 3D Touch, care vibreaza usor in momentul in care apesi ecranul.

Butonul Home static: Butonul Home este acum virtual, ceea ce inseamna ca nu vei mai putea sa apesi fizic pe el, exact ca si pe Motorola Moto Z si One Plus 3. Este sensibil la presiune, avand inclusiv un “taptic feedback”. Nu se mai simte in orice caz ca un buton separat si va lua ceva timp utilizatorilor sa se obisnuiasca cu el.

Rezistenta la apa: Smartphone-ul celor de la Apple este acum rezistent la apa, cu certificare IP67, asa cum sunt deja mai multe telefoane de la Samsung sau de la Sony.

O camera foto noua: iPhone 7 are un senzor foto de 12 megapixeli, dar vine cu o apertura mai mare si cu stabilizare optica a imaginii, un plus evident fata de modelele mai vechi. Totusi, camera iese acum mai mult in afara carcasei telefonului, un aspect care deranjeaza o anumita parte a utilizatorilor.

Acest lucru se poate insa remedia foarte usor, prin adaugarea unei carcase pentru acest telefon. Oricum majoritatea persoanelor care isi vor cumpara un iPhone 7, probabil ca nu il vor tine fara o carcasa sau o husa de protectie. iPhone 7 Plus are si lentile de 56 mm de tip telephoto, ce functioneaza pe post de zoom incorporat.

Random Posts:

Be Sociable, Share!