Findables – carcasele si husele cu identitate proprie

0 Shares
0
0
0

Findables – carcasele si husele cu identitate proprieExista ceva nou pe piata supra-aglomerata de accesorii pentru iPhone si anume carcasele cu identitate. Ei bine, da.

Findables are o linie de carcase pentru iPhone, ce include un cod unic de tip QR, cod ce poate fi legat (imperecheat) cu orice cont de pe retelele de socializare (Facebook sau Twitter). Cauti huse iPhone? Intra pe AccesoriiGsm.ro.

Acest cod poate ajuta alte persoane sa-ti inapoieze iPhone-ul pierdut. Linia de carcase contine in momentul de fata 2 modele si anume Findables FlexWrap si Findables FlexStand, ambele la pretul de 29.95 de dolari.

Ambele modele de carcasa arata ca si alte carcase de la alti producatori, construite fiind din acelasi material pe baza de policarbonat si fiind disponibile in mai multe culori.

Diferenta o face, codul QR, care nu este prezent in momentul de fata, la alti producatori. FlexWrap de exemplu, este la baza o carcasa protectoare, in timp ce FlexStand vine cu un stand portabil, ce asigura o experienta mai placuta atunci cand vizionati continut video pe telefon.

Atunci cand iti achizitionezi una dintre carcasele celor de la Findable, poti descarca si o aplicatie gratuita din App Store, ce iti permite accesarea si scanarea codului QR, precum si crearea unui profil virtual, pe Findables. Acest profil contine link-uri catre majoritatea retelelor de socializare inclusiv
Facebook, Twitter, FourSquare, Instagram, LingekIn, Google+ si altele.

Daca intalnesti o persoana care se intampla sa aiba pe smartphone o aplicatie cititoare de coduri QR (standard pentru Android, dar mai putin intalnit pe iPhone-urile cu sistem de operare iOS), scanarea micului cod de pe spatele carcasei telefonului, trimite acea persoana direct pe pagina profilului tau de pe Findables.

De acolo, aceasta poate sa intre in legatura cu tine pe toate retelele de socializare la care esti conectat. In consecinta codul QR, poate functiona si pe post de card business, chiar daca nu a fost conceput pentru asa ceva. Aplicatia Findables, permite in acelasi timp utilizatorilor de iPhone sa citeasca codurile QR, chiar si daca nu au instalata o aplicatie ce poate face acest lucru, pe propriile telefoane.

Aceste carcase sunt in consecinta foarte importante, daca cineva doreste sa-ti inapoieze iPhone-ul pierdut. O poate face pur si simplu citind codul QR de pe spatele carcasei si contactandu-te mai departe, pe una dintre retelele de socializare.

O aplicatie asemanatoare ar fi FindMyIphone, dar cea de la Findables functioneaza ceva mai bine si este si mai rapida. De asemenea, FindMyIphone nu permite conectarea cu asa de multe retele de socializare, asa cum o poate face aplicatia de la Findables.

Concluzie.

Cei de la Findables au produs o linie de carcase cu adevarat interesante si care va pot veni in ajutor, in cazul in care v-ati pierdut iPhone-ul. Acest lucru se face prin accesarea si citirea codului QR, de pe spatele carcaselor.

Pretul este si el unul destul de bun, iar nivelul de protectie nu dezamageste, carcasele fiind construite din materiale de calitate. Daca vrei sa-ti pastrezi iPhone-ul in siguranta, recomandam achizitionarea acestor carcase de la Findables.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…