Ce promite Samsung Galaxy S8?

0 Shares
0
0
0

Se apropie lansarea in Romania a noului Samsung Galaxy S8, care conform GadgetReport.ro a fost deja testat in China. Ce noutati s-au putut afla pana la lansare la acest model revolutionar?

Ca modificari de design, are un ecran foarte lat, nu are buton de Home,  iar sigla Samsung apare in partea de jos, rezolutie de peste 6 inci si inclus si un stylus, si o comutare intre aplicatii sau optiuni de Back prin intermediul gesturilor, iar fotografia confirma trecerea logo-ului Samsung in partea de jos la display Samsung.

De asemenea, va fi primul smartphone care va avea o memorie RAM de 8GB, un adevarat record, va include un procesor Exynos 8895 si o placa grafica ARM Mali-G71, un spatiu de stocare de 64/128/256 GB.

Insasi vicepresedintele companiei Samsung, Lee Kyeong-tae a declarat ca Galaxy S8 va avea un design nou, o camera foto extraordinara si un serviciu bazat pe inteligenta artificiala, si anume un asistent virtual dezvoltat de Siri, numit Viv.

Tot ca noutate acest nou model va fi primul smartphone cu doua lentile, la fel cum foloseste LG pe modelul G5. Sistemul de operare pe care il va folosi va fi Android 7.1.1 si va include port USB Type C. Va avea si o certificare IP68 pentru praf si rezistenta la apa.

Deja s-a lansat intr-un eveniment ce a avut loc in 27 martie 2017 la New York, desi initial se preconizase luna februarie. Romania probabil va primi pe piata primele smartphone-uri Samsung Galaxy S8 in luna mai.

S-a mai aflat despre o noua functie, aceea de Smart Glow, care inseamna un inel in jurul camerei din spate si care se aprinde in culori diferite, nu doar pentru aspectul estetic, acesta are si o functie de a se aprinde cand camera din spate detecteaza o fata, ajutand utilizatorii sa face selfie-uri.

Prin alerte de prioritate se va permite asocierea contactelor din agenda cu anumite culori, astfel: cand un contact suna, inelul se aprinde in culoarea corespunzatoare, si utilizatorul privind ecranul va sti mai repede cine il suna.

Cu siguranta, doar dupa ce va fi lansat si pe piata telefoanelor mobile din intreaga lume, se vor cunoaste exact toate facilitatile de care dispune acest nou model, care fie va fi un succes, fie un esec, ca la toate noile modele.

Chiar daca unii dintre posesorii de smartphone-uri nu se pot detasa de modelul pe care il au, rolul producatorului este sa ii faca pe acestia sa achizitioneze aceste modele, iar Samsung Galaxy S8 pare sa se anunte un smartphone cu niste performante exceptionale, cu promisiuni care trebuie sa devina realitate, adica noile functii nu trebuie sa aiba probleme, altfel ar compromite vanzarile si clientii s-ar retrage destul de rapid, asa cum s-a mai intamplat la modele care au avut probleme.
Daca dupa lansarea care a avut deja loc, Samsung Galaxy S8 va prinde locul de top in vanzarile Samsung, sau chiar va depasi asteptarile ramane de analizat in perioada urmatoare, care se anunta extrem de interesanta.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…