Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

De ce Nokia Lumia 930 este un telefon foarte bun?

Blog , September 5, 2016

De ce Nokia Lumia 930 este un telefon foarte bun?Compania Nokia a lansat numeroase smart device-uri care prezientau sistemul de operare Windows. Acestea erau impresionante mai ales pe segmentul high-end, dar au prezentat elemente ce au limintat intr-un mod considerabil “sex appealul” pentru o parte dintre clienti. Nokia Lumia 920 avea la inceput procesor dual-core si era destul de greu la 180 de grame cantarite.

Alt model, Lumia 1520, era destul de impresionant mai ales la capitolul specificatii, dar era un produs cu dimensiuni foarte mari pentru a prezenta un succes pe piata si, de asemenea, era produs de nisa. Noul Lumia 930, reprezinta varful de gama al Windows Phone-urilor, are numeroase avantaje cat si cateva minusuri, insa acestea nu sunt chiar atat de importante.

Terminalul Windows este extrem de bine echilibrat si are foarte multe sanse, ca in viitor, sa atraga din ce in ce mai multi clienti comparativ cu modelele aparute anterior. Indiferent de ce model Lumia aveti, ar trebui sa aveti grija de el si sa il protejati. Puteti oferi o protectie foarte buna device-ului dumneavoastra prin achizitionarea accesoriilor pentru telefon, precum huse Nokia sau folii de protectie.

Pentru fanii sistemului software Windows Phone, terminalul Nokia Lumia 930 reprezinta, la acest moment, doar un dispozitiv de referinta.

Dupa cum am mai spus si anterior, smart device-ul prezinta specificatii high-end si functioneaza pe baza ultimei versiuni a sistemului software ce a fost dezvoltat de catre compania Microsoft.

Asadar , Windows Phone 8.1 prezinta majoritatea functiilor ce lipseau unei platofrme Windows in momentul in care era comparata cu iOS si Android. Totusi trebuie  sa observati ca noul prototip isi pastreaza destul de bine fluiditatea, dar si simplitatea.

Din punctul de vedere al design-ului Lumia prezinta potentialul de a intoarce capetele cumparatorilor deoare este foarte bine realizat. Prototipul prezinta un cadru lateral, plat, confectionat din aluminiu si nu prezinta “inflorituri” asa cum este cel prezentat de catre prototipul Galaxy S5.

Metalul reprezinta factorul care ii ofera dispozitivului un aspect de nota 10, dar si eleganta. Si modelul anterior, Lumia 925 prezenta o constructie asemanatoare, dar acel model nu pare chiar atat de bine construit precum este Lumia 320. Un alt avantaj al designului este ca prototipul cantareste doar 167 grame.

Putem spune ca acest terminal este destul de greu si exista numeroase riscuri precum scaparea in momentul in care este tinut doar cu o singura mana.  Comparativ cu Lumia 920, Lumia 930 nu este confortabil de a fi tinut doar cu o singura mana deoarece marginile sale sunt foarte rotunjute. Butoanele destinate camerei, volumului si On/Off sunt situate pe partea dreapta a prototipului.

Marginea din partea stanga nu prezinta butoane, fiind curata, iar sloturile pentru cartelele nano-SIM si microSD sunt situate in partea superoara a prototipului. In partea de jos, poate fi gasit cu usurinta slotul pentru ucro USB.

Capacul din spatele prototipului este confectionat din policarbonat. Acesta reprezinta un material foarte rezistent la zgarieturi. Asadar, userii ar putea alege diferite modele ce prezinta capace colorate in mai multe nuante: alb, portocaliu, verde, negru si asa mai departe.

Random Posts:

Be Sociable, Share!