Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Cadouri pentru tinerii casatoriti – cum ii surprinzi?

Blog , September 8, 2016

Cadouri pentru tinerii casatoriti – cum ii surprinzi?Prietena cea mai buna tocmai te-a anuntat ca se casatoreste. Invitatia la nunta pe care ai primit-o reprezinta decizia cea mai mare si, totodata, previzibila. Pentru ca vrei sa-i surprinzi pe viitori soti si sa le arati ca sunt speciali pentru tine, ai dori sa le daruiesti ceva deosebit cu ocazia acestui eveniment.

Obisnuitul plic cu bani care se da in mod traditional la nunta nu iti suna prea… elegant. Ai vrea sa le daruiesti ceva care sa fie deasupra unei simple sume de bani. Ei bine, aici intervin problemele!

Pentru ca este, intr-adevar, foarte dificil sa gasesti ceva de care se pot bucura amandoi!  Aceasta pentru ca orice obiect le-ai darui, de la articole vestimentare pana la servicii de cafea sau seturi de tacamuri, nu reprezinta acel ceva deosebit pe care-l cauti.

Pentru a te ajuta, iti punem la dispozitie, mai departe, cateva idei de cadouri de nunta originale:

1.    Voucher cadou pentru o excursie in Paris – este unul dintre cele mai originale cadouri. Cuplul Cadouri pentru tinerii casatoriti – cum ii surprinzi?proaspat casatorit va sti cum sa foloseasca acest voucher pentru un sejur romantic in Paris.

Isi vor aminti de tine toata viata, bucurandu-se ca le-ai oferit un cadou atat de original. Daca prietenii tai sunt mai excentrici din fire, le poti oferi putina adrenalina, daruindu-le un voucher cadou pentru un zbor cu parapanta. Cu siguranta acesta va fi cadoul ideal pentru ei!

2.    Daca prietenii tau sunt tineri care iubesc muntele, iti va fi usor sa le daruiesti ceva original cu ocazia nuntii. Un echipament complet de  munte pe care sa-l poarte cand se duc in expeditii va reprezenta pentru ei o surpriza, dar si ceva cat se poate de util.

3.    O cina romantica, la cateva zile dupa toata agitatia nuntii, va fi, de asemenea, ceva foarte special pentru tinerii miri. Este important sa te ocupi indeaproape de toate detaliile acestui moment. Prietena ta, dar si sotul ei, se vor bucura ca te au alaturi!

4.    Un abonament la teatru sau la cinema pentru o luna poate insemna pentru cinefili sau iubitori ai teatrului un cadou bine primit. Faptul ca le cunosti pasiunile poate reprezenta un atu atunci cand esti in situatia de a le face un cadou.

5.    Actiuni la o companie. Nu, nu  este acelasi lucru cu plicul cu bani. Oferindu-le celor doi un astfel de cadou, le arati de fapt ca iti doresti sa ii ai alaturi pe viitori ca parteneri de afaceri. Inseamna, de fapt, ca le acorzi foarte mare incredere – ce alt cadou mai frumos si mai pretios poti oferi cuiva?

Daca te vei orienta catre unul din cadourile de mai sus, cu siguranta iti vei surprinde prietenii in cel mai frumos mod cu putinta. Evident, poti adapta aceste idei in functie de ideile tale, dar si in functie de buget. Tu ce alte propuneri ai mai avea?

Random Posts:

Be Sociable, Share!