De ce iubim cainii?

0 Shares
0
0
0

Se spune despe caini, ca sunt inca din cele mai vechi timpuri, cei mai buni prieteni ai oamenilor, si ca au fost folositi in cele mai vechi timpuri chiar si in razboaie, si ca au fost de multe ori salvatorii oamenilor.

De multe ori, cainii si-au dat si viata pentru stapanii lor, asa ca este evident faptul ca oamenii iubesc atat de mult cainii, si ca ii considera cei mai buni prieteni ai lor.

Sunt o multime de specialisti care considera faptul ca a adopta un caine poate sa reprezinte cea mai buna solutie pentru sanatatea unui om, mai ales in cazul in care vorbim despre oamenii singuri, care nu au companie.

Cu siguranta oamenii singuri, care nu prea au cu ce sa isi omoare timpul, vor dori sa isi adopte un animal de companie, iar cainele fiind cel mai bun prieten al omului, ar fi cea mai la indemana alegere pentru fiecare.

Sunt persoane care iubesc atat de mult cainii, incat aleg sa doarma cu cainii in acelasi pat, si aleg sa cumpere mai intai hrana caini, si abia apoi isi cumpara lor de mancare, si ar face orice sacrificii pentru binele cainilor lor.

Trebuie mentionat si faptul ca sunt o multime de copii care sunt atat de rasfatati, si fac tot ceea ce vor ei, mai ales datorita faptului ca nu au o ocupatie, astfel incat parintii cauta tot felul de solutii pentru a determina copiii sa fie mai responsabili.

Sunt anumiti parinti care in acest sens, aleg sa adopte un catelus, sau un caine matur, doar de dragul copiilor, si pentru ca ai lor copii sa aiba grija de caine, sa il spele, sa il scoata la plimbare, sa ii cumpere hrana uscata sau hrana umeda pentru caini.

Toate aceste lucruri in mod evident vor fi benefice atat pentru parinti, pentru ca vor gasi o solutie eficienta pentru a-si determina copiii sa fie mai responsabili, dar vor ajuta copiii sa fie si ei mai responsabili, iar canii se vor simti si ei foarte iubiti, si isi vor iubi la randul lor stapanul.

Un alt motiv pentru care putem sa iubim cainii, este acela ca ei sunt prietenii cei mai buni pe care ii putem avea, si care accepta sa iasa cu noi seara la plimbare in parc.

Inca un motiv intemeiat pentru care oamenii iubesc atat de mult cainii, este acela ca un caine oricat de urat s-ar purta stapanul sau cu el, tot isi iubeste stapanul si ii este fidel acestuia, si tot si-ar ajuta stapanul mai greu.

O alta bucurie pe care o pot simti oamenii care au un caine acasa, este dimineata, cand se trezesc si vad cum cainele il priveste cu acei ochi mari si umezi, dar si cu cura deschisa larg.

Ei bine, toate acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care oamenii iubesc atat de mult cainii, si motive datorita carora putem considera faptul ca un caine este fara doar si poate cel mai bun prieten al omului.

 

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…