Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Care sunt avantajele oferite de extensiile de par?

Frumusete , November 23, 2017

Frumusetea varstei sociale este ca suntem mereu inundati de inspiratie in ceea ce priveste parul si ca intotdeauna putem conta pe bloggerii de frumusete si pe modelele Insta pentru gasi o coafura superba pe care sa o copiem si noi. Dezavantajul? Indiferent de efortul pe care il depunem, parul nostru nu pare a fi niciodata atat de bogat si de lung ca al vedetelor media sociale pe care le urmarim. Va recomandam extensii de par Lysee.ro.

Da, extensiile va pot oferi parul mai lung, mai gros si chiar va pot oferi o schimbare rapida a culorilor, dar merita intr-adevar timpul, efortul si banii?

Extensiile nu adauga doar lungime. Puteti alege sa adaugati in schimb volumul (sau in plus fata de lungime), care este perfect pentru par fin, limpede sau subtire.

Transformati tunsoarea bob intr-o coama! Daca parul dvs. existent este la putin 3 inci lungime, puteti obtine extensii, desi gradul de transformare poate fi limitat daca parul este foarte scurt.

Extensiile pot fi impletite, lipite, tesute sau – daca aveti nevoie doar de o stimulare foliculara pentru un eveniment special – inserate.

De asemenea, puteti adauga culori sau  nuante variind de la usoara la salbatice.

Procesul nu este dureros, asa ca nu ar trebui sa suferiti deloc.

De ce sunt realizate extensiile? Sunt sintetice sau 100% par uman natural? (Parul uman este mai scump decat omologii sintetici.)

Cum se vor aplica si elimina extensiile?

Puteti alege dintr-o varietate de modele?

Safieh este un fan al unei metode de extensii cunoscute sub numele de Thermo Plastique, care implica un proces relativ bland care poate fi indepartat fara a va deteriora parul. (El adauga, de asemenea, ca punctele de legatura mici sunt abia vizibile.) El spune ca metodele mai vechi, in special adezivul, sunt daunatoare. “Benzile(coaserea) pot fi prea grele, iar clemele metalice se uzeaza si sunt greu de strapuns.”

“Extensiile au scopul de a avea cel mai natural aspect pe care il puteti obtine”, spune Tony Promiscuo, proprietarul Salonului Godiva din Atlanta, care remarca faptul ca in timp ce tipurile sintetice sunt cele mai abundente, parul uman este superior in viabilitatea sa. (In plus, parul sintetic nu poate fi in mod obisnuit incalzit, deci optiunile de styling sunt limitate – adica uitati uscatorul  si ondulatorul.)

Ce altceva sa cautati in extensiile de par?

“Componente individuale permit un aspect personalizat, mai natural”, spune hairstylist-ul celebritatilor si proprietarul salonului Philip Pelusi din salonul Tela din New York City. “Puteti sa va jucati cu culoarea sau lungimea si sa completati zonele care au nevoie de par. Este o modalitate mai precisa de a obtine aspectul dorit”.

Ce trebuie evitat in extensiile de par

“Cel mai important lucru este sa evitati prelungirile si bucatile care sunt mai grele decat parul vostru. Daca extensiile sunt prea grele, ele vor afecta si rupe parul – asa ca parul trebuie sa fie suficient de lung si suficient de sanatos pentru a rezista presiunii”, puncteaza Pelusi.

Intrebati despre posibilitatea de a obtine o varietate de greutati, pentru ca una singura nu poate functiona pentru toata lumea. In special, extensiile care nu se potrivesc cu parul dvs. sunt cel mai probabil sa va dea probleme. Safieh recomanda un tip de extensii numite Hairdreams, care ofera o varietate de greutati sau grosimi pentru a se potrivi cu parul dvs. adevarat.

Random Posts:

Be Sociable, Share!