Cum se protejeaza un display smartphone?

0 Shares
0
0
0

De mai multi ani de zile, mai exact din momentul in care smartphone-urile si-au facut aparitia pe piata, acestea au inceput sa ne creeze pur si simplu dependenta.

Desi unii oameni nu sunt de acord cu aceasta afirmatie, acest lucru este cat se poate de clar in conditiile in care fiecare dintre noi butonam telefonul zilnic.

Exista persoane care din 24 de ore, aproximativ 12 ore butoneaza smartphone-ul. Este si normal ca oamenii sa foloseasca atat de des telefoanele in conditiile in care acestea pot sa fie in prezent folosite in atat de multe scopuri.

Tocmai din acest motiv, fiecare persoana isi doreste sa aiba la dispozitie un dispozitiv care sa fie foarte performant, si care sa fie scos pe piata de catre un mare producator de pe piata.

In acest caz, majoritatea persoanelor isi indreapta atentia spre modele de la Samsung sau spre modelele iPhone de la Apple. Exista insa si persoane care isi cumpara modele de la HTC, Sony sau de la alti producatori si care se felicita pentru alegerile facute.

Ei bine, un un lucru este cat se poate de clar, si anume ca indiferent de brand sau model, toate telefoanele mobile sunt foarte sensibile asa ca trebuiesc protejate.

Utilizatorii ar trebui sa isi indrepte mai intai de toate atentia spre un geam de protectie pentru ecran. Acest accesoriu este foarte important dat fiind faptul ca protejeaza display-ul dar si touchscreen-ul telefonului impotriva socurilor mecanice, dar si impotriva depunerii prafului si a murdaririi.

Aceste doua piese telefoane sunt foarte sensibile, asa ca utilizatorii trebuie sa le protejeze neaparat, pentru ca in caz contrar, in urma primului soc mecanic atat display-ul cat si touchscreen-ul s-ar sparge.

Ei bine, o eventuala reparatie care consta intr-o inlocuire display ar fi cu adevarat costisitoare, iar reparatia cu siguranta ar trebui sa fie suportata de catre utilizator. Chiar si in cazul in care telefonul se afla in perioada de garantie, certificatul de garantie nu acopera o astfel de reparatie.

Cat despre touchscreen, aceasta piesa smartphone cu siguranta nu este atat de scumpa precum display-ul, insa totusi, cu cat functioneaza mai mult si touchscreen-ul, cu atat mai bine.

In cazul in care utilizatorii nu gasesc folii de protectie din sticla pentru telefonul lor, acestia ar putea sa isi indrepte atentia spre o folie transparenta din nailon pentru ecran. Un astfel de accesoriu protejeaza foarte bine telefonul impotriva depunerii murdariei, dar marele dezavantaj al sau este acela ca nu protejeaza in caz de impact.

Cei care nu gasesc o folie de protectie din sticla, pot opta pentru o folie din nailon pana in momentul in care gasesc folia din sticla, iar apoi pot renunta la folia de nailon pentru a aplica folia de sticla.

Nu in ultimul rand, cei care isi cumpara un smartphone, ar face bine sa isi indrepte atentia si spre o husa smartphone, in conditiile in care aceasta poate sa protejeze atat total cat si partial telefonul, in functie de modelul de husa ales.

Asadar, acestea sunt accesoriile care ii ofera unui smartphone protectie.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…