Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Ce branduri auto prefera romanii?

Auto , August 16, 2018

Cei mai multi dintre romani aleg sa isi cumpere o masina second hand, iar motivul este unul cat se poate de simplu, si anume pretul masinii.

Daca stam sa ne gandim la faptul ca o masina noua din anul 2018 costa cu cateva mii de euro mai mult decat o masina fabricata in anul 2017, atunci cu siguranta nu se merita achizitionarea unei masini noi.

Ei bine, exista si romani care totusi nu isi permit o masina din anul 2017, si care isi indreapta atentia spre masini second hand care au undeva la 3-4-5 ani vechime.

Un lucru insa este cat se poate de clar, si anume ca dintre romanii care isi cauta masina pe Wkauto.ro si nu numai, cei mai multi isi indreapta atentia spre o masina germana.

Acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care masinile germane sunt fiabile, au preturi atractive si de regula nu sunt foarte stricacioase.

Cei care isi doresc masini germane la preturi super atractive si care sa nu fie foarte scumpe la intretinut, cu siguranta isi indreapta atentia spre masini de la Opel. Aici oamenii pot opta pentru un model Opel Astra de exemplu, sau cei care dispun de mai multi bani isi pot alege un model Opel Insignia.

Cei care isi doresc o masina germana de cea mai buna calitate la un pret super atractiv, cu siguranta isi vor indrepta atentia spre un model de la Volkswagen. Acest producator are masini pentru toata lumea, de la masini mici de oras (Polo, Golf), are si masini berline (Passat, Jetta, Phaenton), dar are si masini de teren precum Tuareg, sau masini de familie precum Touran, Sharan sau chiar si Passat sau Golf combi.

Exista in schimb si romani mai pretentiosi care au asteptari mai mari de la o masina, si care isi indreapta atentia spre modele  de la BMW, Audi sau Mercedes Benz. De la BMW tinerii romani isi aleg un model seria 3, in timp ce romanii trecut de 30 de ani opteaza pentru un model seria 5. Exista insa si romani care prefera masini precum BMW X5 sau X6.

De la Audi, majoritatea romanilor prefera modelul Audi A4, insa exista si romani care isi indreapta atentia spre modelul Audi A6. Alti romani in schimb prefera masinile mai mari de la Audi, asa ca opteaza pentru un model Audi Q7.

Cat despre romanii care isi aleg un model de la Mercedes, acestia de regula au o situatie financiara destul de buna, pentru ca masinile acestui producator auto german sunt si scumpe la achizitionare, dar si scumpe la intretinere.

Cu siguranta cei care au un buget mare la dispozitie pentru a-si cumpara o masina, isi vor indrepta atentia spre un model Mercedes CLS sau spre un model AMG.

Ei bine, exista insa si romani care nu sunt neaparat fani ai masinilor germane, motiv pentru care acestia opteaza pentru modele de la Seat sau Skoda care au motorizarea de la Volkswagen. In schimb, alti romani prefera masinile italiene sau altii prefera masinile japoneze.

Random Posts:

Be Sociable, Share!