Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Cum se alege oferta cea mai buna de bec LED?

Blog , August 29, 2016

Cum se alege oferta cea mai buna de bec LED?Foarte multe de game de  becuri led au devenit foarte populare in ultimul timp deoarece costurile pentru achitarea unei facturi au inceput sa creasca.

Vi s-a ars un bec in sufragerie sau in dormitor? Este momentul ca vechiul bec sa fie inlocuit cu unul nou. Aveti idee ce mode sa alegeti? Becurile ECO pot fi de nenumarate tipuri, precum cele LED, cele cu halogen sau cele fosforescente.

In ceea ce priveste becurile LED, trebuie, mai intai de toate, ca numele este de fapt un acronim. Tradus din limba engleza acesta inseamna dioda emitatoare de lumine. Deci, lumina alba se formeaza prin combinarea luminii albastra cu alte lumini rosi si verzi.

Asadar, tehnologia LED nu doar ca reprezinta o eficienta mult mai mare din punct de vedere energetic, o durata mult mai mare de functionare comparativ cu becurile incandescente, dar reprezinta o alternativa mult mai buna decat becurile economice fluorescente. Acest lucru va face ca piata alocata becurilor LED sa creasca extrem de repede intr-o perioada foarte scurta.

Printre avantajele unui bec LED se poate numara durata foarte mare de funtionalitate. Asadar, becurile pot fi utilizate de doua ori mai mult decat cele fluorescente si de 50 de ori mai mult comparativ cu cele incandescente.

Aceste becuri reprezinta si un atu deoarece sunt foarte rezistente la socuri si vibratii deoarece nu prezinta filament precum becurile clasice. Un alt plus al acestor becuri il reprezinta si eficienta superioara.

Becurile LED produc o lumina mult mai puternica. De asemena, acestea consuma foarte putin,  iar avantajul principal al acestui tip de bec este consumul foarte scazut de energie electrica.

La ce trebuie sa fim atenti cand cumparam un bec LED? In primul rand trebuie mentionat faptul ca nu extista cel mai bun bec LED, iar calitatea produsului depinde doar de cumparator.

Spre exeplu exista becuri LED fabricate de firme consacrate care sunt fiabile si exista becuri LED mult mai ieftine care au o durata de functionare mult mai mica. Astfel, achizitionarea unui anumit tip de bec LED depinde, in final, doar de dorinta cumparatorului.

Pentru incaperi precum garaje sau holuri, puteti folosi becuri LED simple, dar pentru sufragerie sau dormitoare trebuie sa folositi un bec LED care imprastie lumina mai unifor, fara sa creeze umbre, astfel incat anumite activitati cum ar fi cititul sa se desfasoare fara probleme in conditii bune. Insa, aceste tipuri de becuri sunt mai scumpe.

Atunci cand achizitionati un bec LED trebuie sa fiti foarte atenti la doua specificatii care sunt prezente pe ambalajul produslui: cantitatea de lumina generata, masurata in lumeni si puterea becului, masurata in watt. De asemenea, spre interesul dumneavoastra puteti sa verificati si genul de lumina emanata, aceasta putand fi calda sau rece. Spre exemplu, un bec LED cu lumina calda prezinta doar 2700K, dar tot ceea ce conteaza este durata de functionare specificata de catre producator.

Pe de alta parte, chiar daca sunt becuri economice, LED-urile se gasesc in magazine la preturi ridicate, mai ales daca provin de la producatori consacrati. Oricum, investitia initiala va fi acoperita ulterior prin economisirea energiei si prin scaderea preturilor facturilor.

Random Posts:

Be Sociable, Share!