Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]
Cum sa ne alegem un laptop?

Cum sa ne alegem un laptop?

Tehnologie , April 26, 2017

Daca vrem sa ne cumparam un nou laptop este foarte important sa luam in calcul absolut tot ce inseamna componente laptop. In acest articol va detaliem cat mai pe larg care sunt elementele de care e bine sa tineti cont atunci cand va cumparati un laptop nou.

Tineti cont de brand in primul rand desi sunt multe persoane care condamna asta. Din puncul nostru de vedere cel mai mult conteaza acesta. In cazul in care va veti uita cu atentie in magazinele online veti vedea ca exista multe configuratii similare insa cu diferente mari de pretri. Sunt componente aproximati la el si producatorii se aprovizioneaza de foarte multe ori de la firmele care fac si componente.

Insa dierentele se fac prin design si prin felul in care se asambleaza componentele si felul in care ele sut racite dar si pozitia ventilatoarelor, ecranul, etc. Toate fac ca laptopurile sa fie ceva mai scumpe sau ceva mai ieftine.

Cand alegem un brand va trebui sa incercam sa alegem o marca fibila si nu degeaba exista acea vorba, suntem prea saraci si de aceea nu trebuie sa ne cumparam produse ieftine. Notam ca cele mai bune branduri sunt ASUS, HP, Lenovo, Acer, Samsung, etc.

Racirea este cea mai importanta componenta a unui laptop. Asezarea ventilatoarelor, racirea componentelor, toate ar trebui sa aiba un rost anume. Nu toate firmele vor gandi atunci cand realizeaza laptopuri asa ca e bine sa cautati pe internet si pareri ale persoanelor care au mai cumparat tipul acela de laptop.

Este bine si daca firmele care produc laptopuri ofera informatii despre racire insa de cele mai multe ori nu veti gasi asemenea informatii. Numai in reviewurile persoanelor care au avut ocazia sa desfaca aceste laptopuri.

Am pune mai putin pret pe sistemul de racire daca am avea modele dare nu au o placa dedicata si care au un ssd. Ele sunt ceva mai ok din acest punct de vedere pentru ca nu au chiar asa de multe surse care pot sa supraincalzeasca laptopul.

Gusturile nu se discuta si daca va place un laptop este foarte posibil ca unei alte persoane sa nu ii placa. Este normal si suntem diferiti. Noi am recomandat unei persoane un ASUS care avea o racire foarte buna si componente mult mai noi decat cele de la Sony care erau mai vechi insa persoana a ales a doua posibilitate.  A preferat sa aleaga designul si nu autonomia bateriei si a componentelor ce erau mult mai importante.

Nu va recomandam sa alegeti un laptop mare dar nici unul foarte mic. Puteti alege unul mediu care sa nu fie nici foarte mare dar nici foarte mic. In mod sigur nu am alege ceva mai mic dar e gre sa va descurcati pe ecrane mici insa nici nu credem ca va doriti sa carati in fiecare zi la munca un laptop urias.

Daca discutam de rezolutie vom avea diversitate. Cele mai comune in acest moment sunt laptopurile HD Ready. Acesta este un format preluat din cinema. Este posibil ca in timp dupa ce vom avea 4K sa avem si rezolutii mai wide.

Random Posts:

Be Sociable, Share!