Sejur in Insulele Seychelles

0 Shares
0
0
0

Foarte multi romani trec pragul agentiilor de turism pentru a se informa in legatura cu destinatiile de vacanta la moda, insa de multe ori acestia sunt dezamagiti de preturile mari ale sejururilor.

Exista totusi si persoane care isi doresc sa aiba parte de un concediu de vis, motiv pentru care cauta pe Google de exemplu informatii despre Insulele Seychelles sejur pret, iar in cazul in care le convine oferta, aleg sa viziteze aceste locuri.

In ciuda faptului ca in prezent aceste insule nu se bucura de o popularitate la fel de mare precum alte destinatii ca si Republica Dominicana de exemplu, exista totusi multi romani care aleg o vacanta in Seychelles.

Pentru ca persoanele care cauta destinatii ideale de vacanta sa afle cat mai multe informatii despre aceste insule, in cele ce urmeaza vom discuta putin despre Insulele Seychelles. Poate vei alege chiar si tu sa vizitezi acest arhipelag atunci cand vei ramane in concediu.

Asadar, Insula Mahe care este cea mai mare insula si cea mai importanta arhipelagului, este fara doar si poate unul dintre locurile care nu trebuiesc ratate sub nici o forma in timpul sejurului in Seychelle. Indiferent de faptul ca alegi sa te plimbi pe strazile capitalei Victoria, sau ca ai de gand sa descoperi plaje mai putin cunoscute, in Mahe ai ocazia sa petreci clipe de neuitat.

Beau Vallon care se gaseste pe coasta nord-vestica a insulei Mahe si reprezinta un punct major de interes pentru toti turistii care aleg sa viziteze aceasta insula. Cunoscuta pentru facilitatile pe care le ofera familiilor care decid sa vina cu tot cu cei mici in vacanta, aceasta zona a insulei de foarte multe ori este prea mica pentru numarul mare de turisti care o viziteaza.

Tarmul foarte larg si apele calme ale Oceanului Indian reprezinta motivul pentru care Beau Vallon este in clipa de fata un loc ideal atat pentru inot cat si pentru sporturile acvatice cum ar fi scufundarile de exemplu.

In cazul in care principalul motiv care te-a determinat sa alegi Seychelles ca destinatie de vacanta il reprezinta plajele care au fost intens promovate in reclamele de la televizor, sau in cazul in care ai vazut pozele care circula pe retelele de socializare, atunci trebuie in mod evident sa vizitezi cat mai repede si insula La Digue.

Cei care au vizitat aceasta insula cunosc deja faptul ca aici se gasesc cele mai frumoase plaje din lume, acestea fiind renumite datorita formatiunilor de granit prezente pe nisipul fin. Cei mai multi dintre turistii care viziteaza acest loc au descris insula ca fiind o “portiune de Rai”.

Pentru cei curiosi, trebuie facuta precizarea ca motivul pentru care toti turistii isi doresc neaparat sa ajunga pe La Digue este plaja Anse Source, aceasta fiind o plaja pentru care trebuie platita o anumita taxa pentru a fi vizitata.

Ei bine, Hotelul Fleur de Lys 3* poate fi cea mai buna gazda pentru tine atunci cand mergi in vacanta in Seychelles, sau pentru turistii care viziteaza acest arhipelag, datorita facilitatilor oferite.

Cel mai mare avantaj al vacantelor in acest arhipelag este legat de atmosfera calma si linistita, asa ca toti cei care isi doresc sa se relaxeze, pot vizita acest arhipelag.

0 Shares
You May Also Like