Unde gasesti brazi artificiali de Crăciun cu LED-uri?

0 Shares
0
0
0

Poți afla mai  multe detalii pe BraziCraciun.net despre prețul brazilor artificiali, calitatea produselor, tipuri, modele, reduceri și multe altele. Având în vedere varietatea produselor de pe site, s-ar putea ca atenția să îți fie atrasă de brazii artificiali de Crăciun cu luminițe încorporate.

Încă din copilărie, aproape toată lumea este familiarizată cu procesul de decorare a unui brad de Crăciun.

Cu siguranță îți amintești de bucuria și emoția simțite, de anticiparea sărbătorii și de viscolul fascinant din afara ferestrei. Deschideai cutia în care țineai beteala, globurile și ornamentele depozitate încă de iarna trecută. Puneai standul, așezai bradul pe el și apoi venea momentul inevitabil, trebuia să desfaci firele instalației electrice cu beculețe.

Ghirlanda electrică de anul trecut, indiferent de felul în care o pliai, se încâlcea. O așezai cu grijă pe podea, canapea și pat, ocupai întreaga cameră pentru a o desfășura și apoi cu ajutorul întregii familii o aranjai în brad.

Producătorii de brazi artificiali de Crăciun sunt oameni și ei, și s-au confruntat în mod repetat cu o situație similară. Un brad artificial de Crăciun cu iluminare încorporată ajută la salvarea nu numai a pădurii, ci și a timpului și a bunei dispoziții.

Brazi artificiali de Crăciun cu LED-uri

Principalele avantaje ale brazilor artificiali cu LED-uri este distribuția perfectă a luminilor, care este dificil de realizat manual. Nu trebuie să desfaci și să înfășori instalația în jurul bradului, deoarece LED-ul este țesut cu grijă în ramuri prin metoda fabricată și nicio ramură nu este privată de atenție. LED-urile strălucitoare învăluie complet întregul brad.

Un alt avantaj este ușurința de asamblare, deoarece ramurile sunt deja atașate de trunchi. Toate modelele cu LED-uri au un design convenabil cu ramuri articulate. Trebuie doar să scoți din cutie mai multe bucăți care se conectează între ele și astfel, bradul este așezat la locul lui și aproape decorat.

Timpul de instalare pentru un brad artificial de Crăciun cu LED-uri, cu înălțimea de doi metri este literalmente de câteva minute.

Cabluri invizibile

De asemenea, firele electrice sunt aproape invizibile și numărul lor este relativ mic. Producătorii înțeleg cât de important este ca aceste cabluri să fie invizibile, deoarece nu au nicio valoare artistică în decorul festiv, ci doar distrag atenția de la frumoasele ornamente de Crăciun.

Prin urmare, culoarea instalației este selectată astfel încât să copie cu exactitate nuanța acelor fiecărui brad. Fără cabluri negre, albastre și albe pe un brad verde. Acest lucru este de domeniul trecutului. Un alt aspect important, sunt ghirlandele medii care au cel mai adesea un aranjament de LED-uri cu o rată de 1 bucată la 10 centimetri, în timp ce lungimea lor este în medie de zece metri.

Ia în considerare modelele de brazi artificiali de Crăciun cu LED-uri din magazinul online BraziCraciun.net cu dimensiunea de 210 cm și 384 de LED-uri. Pentru a obține același efect de iluminare cu instalații electrice tradiționale, ar trebui să înfășori în mod independent aproximativ patruzeci de metri de ghirlande electrice pentru un brad de doi metri.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…