Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Cele mai bune tractorase pentru tuns iarba

Casa si gradina , October 9, 2018

Cei care locuiesc la casa si au o gradina frumos amenajata cu gazon, cu siguranta trebuie sa se ocupe periodic de tuns gazonul, asa ca in acest sens pot sa foloseasca fie o motocoasa, fie o masina de tuns iarba.

Exista si familii care locuiesc in case foarte mari si care au curti si gradini imense, astfel incat le este foarte dificil sa tunda gazonul cu un astfel de utilaj. Pentru curtile si gradinile mari, fara doar si poate un tractoras tuns gazon este cel mai indicat utilaj, pentru ca acesta poate sa tunda iarba perfect, iar iarba poate fi taiata la inaltimea dorita.

Ei bine, in cele ce urmeaza vom vedea care ar fi cateva dintre aceste utilaje spre care ar fi indicat sa isi indrepte atentia cei care au nevoie de utilaje pentru tuns gazonul.

Tractorasul pentru tuns iarba HECHT5114 care are o putere de 14 CP, si care este prevazut cu un motor in patru timpi (benzina), poate reprezenta alegerea ideala pentru cei care au nevoie de un asemenea utilaj.

Latimea de taiere a ierbii este de 98 de centimetri, in timp ce inaltimea poate fi setata intre 30 si 90 de milimetri. Suprafata pentru care este ideal utilajul este cuprinsa intre 3000 de metri patrati si 4000 de metri patrati.

O alta alegere inspirata poate fi reprezentata de tractorasul de tuns gazonul MTD, DL, 92 H. Un astfel de utilaj este ideal pentru acele suprafete care au maxim 2500 metri patrati, si dispun de motor in patru timpi si o putere de 10.5 CP.

Un astfel de utilak dispune de un sac colector de 240 litri, are pornire electrica, transmisie hidrostatica, iar scaunul are amortizare cu arcuri.

Pentru cei interesati de un astfel de utilaj, Omac vine cu tractorul PRORUN XCT102, care are un motor pe benzima si o putere de 16 CP. Utilajul dispune de doua cutite de taiere si un sistem de actionare al cutitului, ambreiaj electomagnetic.

Latimea de taiere a ierbii este de 102 centimetri, in timp ce inaltimea de taiere poate fi setata intre 30 de milimetri si 90 de milimetri. Capacitatea sacului colector al tractorului este de 220 kg.

Tot pentru cei interesati de un astfel de utilaj, Viking MT 5097.1C poate reprezenta cea mai buna solutie. Acesta este un tractoras de tuns iarba prevazut cu motor pe benzina, care are o latime de taiere a ierbii de 95 de centimetri.

Inaltimea de taiere a ierbii poate fi setata intre 30 si 100 de milimetri, iar capacitatea sacului colector este de 250 litri. Puterea unui asemenea utilaj insa este mai mica decat a celorlalte amintite, ajungand la doar 9 CP.

Asadar, acestea sunt cateva dintre tractorasele de tuns iarba spre care isi pot indrepta atentia toti cei care au nevoie de un astfel de utilaj.

Dupa cum se poate vedea, exista diferite diferente intre utilaje, iar fiecare in functie de buget, in functie de nevoi si in functie de preferinte isi poate alege un astfel de utilaj.

Random Posts:

Be Sociable, Share!