Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]
Cum cumpar un laptop refurbished?

Cum cumpar un laptop refurbished?

Tehnologie , November 21, 2016

Notiunea de laptop refurbished este din ce in ce mai discutata si luata in serios de oamenii care isi doresc achizitionarea unui laptop.

Si cum se apropie cu pasi repezi sarbatorile de iarna si perioada cadourilor bate la usa, ne gandim cum i-am putea surprinde pe cei dragi. Si atunci ne gandim la fel si fel de variante de cadouri.

Eu as cumpara pentru cineva drag un laptop. De ce un laptop? Deoarece ocupa mult mai putin spatiu decat un calculator, este mult mai bun pentru a viziona un film decat o tableta, plus ca mai poti asculta muzica la el si viziona un film.

Daca am ales ideea de laptop pentru cadou acum trebuie luate in calcul toate variantele pentru cumpararea produsului. Cele second hand nici macar nu intra in calcul deoarece nu as oferi cuiva drag ca si cadou un produs second hand si nici nu cred ca l-ar accepta.

Variantele ramase ar fi un laptop nou sau un laptop refurbished. Laptopul nou este mult mai costisitor decat un laptop refurbished, iar daca este produs de o firma de renume pretul poate sa fie piperat, asa ca alegerea mea o sa fie un laptop refurbished.

Aceste laptopuri refurbished sunt laptopuri de marca, din clasa buissnises, care s-au reintors la producator dupa ce au fost folosite in sistem de leasing de catre diferite companii. Laptopurile sunt mult mai performante decat cele de uz personal deoarece au fost folosite de diferite companii, piesele sunt de o calitate superioara iar sistemul de racire este mult mai bun decat la laptopurile de uz personal.

Cum cumpar un laptop refurbished? Este foarte simplu, pot sa merg personal la un magazin de specialitate unde pot vedea si testa produsul sau il pot comanda online.

Cand ajunge laptopul acasa, prin curier, trebuie verificat imediat dacă este produsul comandat, daca funcționeaza asa cum ar trebui si daca este in starea descrisa pe site. Trebuie verificat ca in laptop sa nu existe detalii ale altui utilizator. Este mult mai ușor de returnat laptopul imediat, nefolosit, daca nu corespunde cu cel comandat.

Documentatia care vine odata cu laptopul trebuie pastrata. In cazul in care  trebuie reinstalat orice software care vine cu laptop-ul trebuie avut serialul de instalare pentru orice software pre-instalat.

Un alt avantaj al acestor laptopuri este faptul ca au perioada de garantie la fel de mare ca si cele noi, iar unele au chiar garantie pe viata, ceea ce ne scuteste de teama ca ni se defecteaza laptopul si trebuie cumparate piese costisitoare.

Deci cu siguranta, cea mai buna varianta pentru un cadou de Craciun pentru anul acesta ar fi un laptop refurbished, si cu siguranta o sa ofer ca si cadou un astfel de produs, si cred ca o sa achizitionez si pentru mine un astfel de laptop deoarece pretul este mult mai mic decat la un laptop nou, calitatea este una foarte buna si chiar m-as bucura sa vizionez un film de craciun sau sa ascult colinde la noul meu laptop refurbished.

Random Posts:

Be Sociable, Share!