Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Cele mai sensibile piese ale telefoanelor Samsung

Telefoane mobile , April 12, 2018

Fiecare persoana, in momentul in care intentioneaza sa isi inlocuiasca vechiul telefon mobil, isi doreste un dispozitiv care sa fie foarte performant, si care sa functioneze tot timpul la capacitate maxima.

Din acest motiv, toti cei care se afla in cautarea unui smartphone, aleg sa isi indrepte atentia numai si numai spre dispozitivele foarte performante de pe piata, si care au fost fabricate de catre marii producatori.

Unul dintre acesti producatori, care este de fapt cel mai apreciat brand de pe piata este fara doar si poate Samsung, iar acest lucru este dovedit de numarul foarte mare de telefoane vandute anual.

Spre deosebire de ceilalti mari producatori de pe piata, cum ar fi de Apple de exemplu, cei de la Samsung sunt foarte apreciati de catre utilizatori datorita faptului ca produc atat telefoane foarte performante si care au preturi destul de piperate, dar produc si telefoane care au preturi accesibile, telefoane pentru toate buzunarele.

Ei bine, chiar daca acest brand este foarte renumit, trebuie mentionat faptul ca la fel ca si in cazul oricarui alt brand, si in cazul oricaror alte telefoane, pot aparea si surprize neplacute, iar acestea constau in inlocuirea unor piese telefoane.

De regula, cele mai multe telefoane de la Samsung care ajung pe mana specialistilor de la service, au nevoie de o inlocuire display, iar aceasta problema nu este cauzata de calitatea telefonului, ci este cauzata de neglijenta utilizatorului.

Cu siguranta, 99% dintre cei care isi duc telefonul la reparat pentru a le fi inlocuit display-ul, nu au avut grija de telefon, iar datorita neglijentei lor acesta s-a ales cu display-ul crapat.

In urma unui impact puternic nu se sparge doar display-ul ci si touchscreen-ul, asa ca atunci cand se inlocuieste display-ul, sunt sanse mari sa fie inlocuit si touchscreen-ul terminalului.

Aceasta componenta are sanse foarte mari sa nu mai functioneze corspunzator si datorita faptului ca telefonul a fost butonat foarte mult, iar datorita uzurii touchscreen-ul nu mai raspunde la comenzi. Partea buna insa este aceea ca aceasta componenta nu este scumpa.

Deasemenea, exista telefoane de la Samsung care ajung pe mana specialistilor de la service datorita faptului ca au nevoie de un buton home nou. De multe ori praful care a patruns in interiorul telefonului, sau lichidele cu care acesta a intrat in contact, sunt factori care duc la defectarea butonului home.

Exact aceiasi factori pot sa provoace si defectarea butoanelor de volum, sau chiar defectarea butonului de pornire – oprire. Pe langa acesti factori, uzura poate sa determine defectarea acestor butoane ale smartphone-ului.

Nu doar acestea sunt componente care se pot defecta rapid si usor. Cu siguranta praful sau lichidele patrunse in difuzor pot sa afecteze si difuzorul sau microfonul telefonului.

Asadar, oricat de performante ar fi telefoanele Samsung, in conditiile in care nu sunt ingrijite in mod corespunzator, si ele se pot defecta, insa una peste alta, terminalele acestui brand daca sunt intretinute bine pot functiona fara probleme o perioada indelungata de timp. Acesta este si motivul pentru care multa lume isi cumpara telefoane Samsung.

Random Posts:

Be Sociable, Share!