Cele mai frecvente probleme si solutii Mi A1

0 Shares
0
0
0

Foarte multe persoane care au nevoie de un smartphone nou, si care nu sunt adepte ale dispozitivelor iPhone, isi indreapta atentia spre cele mai noi si mai performante telefoane Android. Stiti ce inseamna acest lucru? Ca acesti utilizatori cheltuiesc foarte multi bani pentru a-si alege dispozitivele care sa faca fata cerintelor.

Pentru cei care au nevoie de un smartphone nou, Xiaomi Mi A1 poate fi alegerea potrivita. Acest smartphone este produs de catre Xiaomi, o companie mult mai ieftina decat brandurile care scot pe piata telefoanele Android, sau decat Apple.

Atat cand vine vorba de piese telefoane Xiaomi, cat si cand vine vorba despre accesorii sau despre telefoane in sine, Xiaomi isi vinde produsele la preturi atat de mici, pentru ca nu investeste nici un cent in reclame, si nici nu are magazine fizice, astfel ca nu plasteste chirii, nu plasteste personal, etc.

In aceste conditii, compania isi permite ca incepand de la cele mai performante telefoane, pana la accesorii si piese telefoane Xiaomi, sa isi bucure fanii si sa le vanda telefoane ieftine. Avand costuri mici, compania poate vinde ieftin.

Un smartphone popular al companiei este Mi A1, care in general functioneaza fara probleme, face poze mai mult decat decente, si are specificatii mai mult decat decene, la un pret “obraznic” de mic.

Cu toate acestea insa, si acest smmartphone poate avea unele probleme, la fel ca toate telefoanele de pe piata de-altfel. Veti descoperi posibilele probleme ale acestui smartphone Xiaomi, in continuare.

Problema camerei

Mi A1 vine cu o camera incredibila care functioneaza excelent, dar dupa actualizarea Oreo au aparut mai multe reclamatii de la diferiti utilizatori. Pentru unii utilizatori, aparatul foto se lanseaza cu un ecran gol, in timp ce unii au probleme cu focalizarea.

Pentru cei care sunt capabili sa capteze imagini, exista reclamatii conform carora imaginile au mai putine detalii. Problema camerei cu Mi A1 este cu siguranta o problema software si poate fi rezolvata permanent doar prin actualizarea de la Xiaomi.

Jack-ul pentru casti nu functioneaza

Problema jackului pentru casti este o alta situatie deranjanta cu care ar putea avea de-a face cu utilizatorii Mi A1. Exista cazuri in care jack-ul poate functiona, dar calitatea sunetului va fi intr-adevar slaba.

De cele mai multe ori, problema se datoreaza scamelor sau murdariei acumulate. In astfel de cazuri, folosirea unui ac subtire pentru a sapa murdaria acumulata poate fi utila. Daca nu ajuta, s-ar putea sa fie timpul sa duceti telefonul la un tehnician.

Aplicatiile care nu raspund / Aplicatiile pastreaza prabusirea

Aceasta este o alta problema importanta, pe care au intampinat-o multi utilizatori care si-au actualizat dispozitivele la Android Oreo. Acest lucru este destul de anormal si poate submina atat de mult experienta utilizatorului.

Unul dintre lucrurile pe care le puteti face in aceasta privinta, este sa stergeti cache-ul pentru astfel de aplicatii in mod regulat sau sa le opriti atunci cand devine necesar. Este posibil sa fiti nevoiti sa stergeti astfel de aplicatii si sa le instalati din nou in cazuri extreme.

Cardul SD nu functioneaza

Cand un card SD nu functioneaza in Mi A1, exista o serie de cauze posibile. In primul rand, cardul ar fi putut fi afectat de un virus. Cea mai buna solutie in acest caz va fi formatarea cardului. Daca acest lucru functioneaza si cardul incepe sa functioneze din nou, protejati-va dispozitivul cu un program antivirus fiabil.

Un alt scenariu este atunci cand cardul SD este deteriorat. Pentru a confirma acest lucru, puteti utiliza un cititor de carduri pentru a conecta cardul la un computer si a vedea daca este recunoscut. Daca cardul nu functioneaza intr-un computer, telefonul dvs. este in regula, iar cartela de memorie trebuie schimbata.

Probleme de receptie a semnalului pe telefonul mobil / caderi de apel

Utilizatorii Mi A1 au semnalat de asemenea, mai multe probleme de semnal ale telefonului mobil si caderi de retea in timpul apelurilor. Desi acest lucru poate invinui si actualizarea Oreo, se pare ca este o problema inerenta a dispozitivului.

A existat o actualizare de corectie de securitate care a rezolvat problema pentru majoritatea utilizatorilor. Daca problema persista, puteti reseta setarea APN si reporniti telefonul mobil pentru a vedea daca se imbunatateste receptia semnalului.

0 Shares
You May Also Like