Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Cea mai mare problema a lui iPhone 7

Telefoane mobile , November 2, 2018

iPhone 7 si varianta sa mai mare iPhone 7 Plus au inceput sa dea semne de uzura acum, la cativa ani de la lansarea pe piata, probleme ce pot fi considerate semne de batranete, avand in vedere ca a trecut ceva timp de la lansarea lor iar durata de viata a unui telefon este estimata undeva la 2-3 ani la momentul de fata.

In ce consta aceasta problema? In faptul ca in ultima vreme numerosi utilizatori au semalat o defectiune ce s-a dovedit a fi cauzata de dezlipirea unuia dintre conectorii de pe placa de baza si anume cel ce se conecteaza la cipul audio.

Avand in vedere numarul mare de sesizari in acest sens, putem presupune ca defectiunea se datoreaza unei calitati usor reduse a materialului sau a executiei in cazul piesei in cauza, ce se manifesta doar odata cu trecerea timpului.

Cum se manifesta aceasta defectiune? Conform useri-lor ce si-au exprimat nemultumirea pe diverse forum-uri primul semn este acela ca telefonul nu mai poate fi pus pe speaker in timpul apelurilor. Ulterior acestea pot incepe sa se blocheze din cand in cand, insa utilizatorii nu au putut identifica un tipar in acest sens pana la momentul de fata.

In ultima faza, device-urile ajung sa se blocheze la pornire, in momentul in care logo-ul brand-ului Apple apare pe ecran. Nemaiputand fi pornite ele sunt deci inutilizabile si necesita reparatii serioase.

Vorbind de un telefon mai vechi de 2 ani in cele mai multe cazuri, aceste reparatii se vor efectua cel mai probabil pe cheltuiala posesorilor de iPhone 7 si 7 Plus afectati, cu cheltuieli considerabile avand in vedere cat de costisitoare este si o operatiune simpla precum o schimbare display iPhone 7 in comparatie cu o astfel de interventie ce este mai complexa si necesita un grad de precizie ridicat.

Apple a confirmat intr-adevar faptul ca este la curent cu existenta acestei probleme si efectueaza verificari in acest sens insa conform comunicatului oficial numarul de dispozitive ce ar putea fi afectate este extrem de redus in comparatie cu numarul total de iPhone-uri vandute pana la momentul actual.

Cu toate acestea, detinatorii de service-uri GSM ii contrazic pe reprezentantii companiei, sustinand ca aceasta este principala problema ce ii determina pe utilizatorii de iPhone sa trimita telefonul in service in ultima vreme.

Cu privire la cauza problemei parerile sunt impartite. Unele voci sustin ca de vina ar fi micile indoiri pe care telefonul le sufera in momentul utilizarii pe cand altele considera ca problema ar aparea in urma socurilor repetate carora le este supus un dispozitiv. A doua versiune este insa contrazisa de cei ce au fost nevoiti sa isi trimita telefoanele in service fara sa le fi scapat niciodata.

O alta problema ce ar putea apara din cauza aceleasi defectiuni tehnice este ramanerea fara semnal a telefonului. Si aceasta problema a fost confirmata de Apple ce a rechemat in service o serie de telefoane 7S suspectate de aceasta defectiune chiar la inceputul anului.

Random Posts:

Be Sociable, Share!