Ce trebuie sa stiti cand vizitati Israelul?

0 Shares
0
0
0

Va place sa calatoriti in strainatate, si va ganditi sa alegeti urmatoarea destinatie de vacanta? In aceste conditii, cu siguranta trebuie sa petreceti cateva zile si in Israel, care este Tara Sfanta.

Exista multe locuri super interesante pe care le puteti vizita in aceasta tara, mai ales daca sunteti genul de persoane religioase. In aceste conditii, in primul rand veti dori sa vizitati orasul vechi din Ierusalim. Exista multe alte locuri pe care trebuie sa le vedeti, si pe care le puteti descoperi in randurile care urmeaza.

Orasul vechi din Ierusalim

Explorarea strazilor serpuitoare nesfarsite din cartierele Orasului Vechi apartine oricarei liste de obiective turistice din Israel. De la Zidul de Vest pana la Via Dolorosa, exista 1000 de ani de istorie umplute prin aceste site-uri magnifice.

De ce sa nu petreceti o zi cu un ghid care are un bagaj bogat de cunostinte, care va poate imbunatati experienta si care va impartaseste unele cunostinte in cadrul sederoo la Ierusalim?

Masada

Cetatea notabila si faimoasa, situata langa Marea Moarta, este cu siguranta una dintre cele mai importante din Israel. Puteti lua telecabina pentru a urca in varf. Este recomandat sa vizitati acest punct de atractie important al orasului. Vreti sa urmariti rasaritul deasupra cetatii? Aveti aceasta posibilitate, plecand intr-un tur alaturi de un ghid turistic.

Megiddo

Situat in regiunea Galileii de Jos, acest oras antic este remarcabil pentru importanta sa in istorie si este o referire directa la Armageddon. Megiddo este situat in intrarea nordica a Wadi Ara, aceasta este zona care leaga Valea Jezreel. Categoric merita  sa ajungeti si in acest loc, in vacanta pe care o petreceti in Tara Sfanta.

Sala Independentei Tel Aviv

Daca petreceti o zi in Tel Aviv, cu siguranta trebuie sa va plimbati pe Bulevardul Rothschild si sa va opriti la Sala Independentei. Acest punct de atractie notabil este locul in care a fost semnata Declaratia israeliana de independenta! Deci, va dati seama cat de important este acest loc pentru locuitorii tarii.

Biserica Nasterii Domnului

Asigurati-va ca vizitati acest loc proeminent situat in Betleem. Biserica contine grota in care s-a nascut Isus si continua sa fie locul de inchinare pentru milioane de crestini, dar este un loc special pentru toti calatorii, indiferent de religie. Asadar, daca vizitati Israelul este necesar va vizitati aceasta biserica.

Rezervatia naturala Ein Gedi

Frumusetea naturala si minunea gasita in Ein Gedi reprezinta un alt obiectiv turistic de top al acestei tari! O evadare minunata pentru zi, o oportunitate de a face drumetii, acest obiectiv turistic ofera diferite optiuni de dificultate, si distractie perfecta pentru intreaga familie!

Israelul este de-asemenea o tara care are foarte multe muzee super interesante care merita vizitate. In continuare vei descoperi pe aceasta lista cateva dintre cele mai importante muzee ale tarii.

Muzeul Israelului

Acest muzeu este de fapt o institutie culturala din Ierusalim si unul dintre liderii mondiali, in domeniul artei si arheologiei, asa ca daca va pasioneaza arta si arheologia trebuie sa vedeti acest muzeu cand va aflati in vacanta in Israel.

Muzeul de Arta din Tel Aviv

Acest muzeu adaposteste o gama larga de exponate de arta si se intampla sa fie deschis si sambata. Cu siguranta acest muzeu se afla pe lista cu obiective turistice prioritare a unui iubitor de arta pentru Israel!

Muzeul de Istorie Naturala Steinhardt din Tel Aviv

Muzeul prezinta minuni naturale si organisme vii ale Israelului prin exponate interactive si evidentiaza implicatiile dezvoltarii urbane, schimbarilor climatice si ecosistemelor in continua schimbare gasite in intreaga regiune.

Dupa cum se poate vedea din randurile anterioare ale acestui articol, exista o multime de locuri super interesante care pot fi vizitate in Israel, iar acestea nu reprezinta nici macar 2% din totalul obiectivelor turistice pe care aceasta Tara Sfanta le are.

Cand doriti sa vizitati Israelul, indiferent de perioada pe care o veti petrece in tara, indiferent de locatiile pe care le veti vizita, trebuie sa il notati pe Samy Ilie avocat Israel in agenda telefonului.

Israelul nu este o tara precum Romania, Spania, Germania sau alte tari occidentale, ci este o tara mult mai stricta, in care legile sunt respectate cu o mare strictete. Nu putini au fost cei care au calatorit in Israel pentru a vizita diferite obiective turistice, sau chiar in interes de afaceri, si au comis unele infractiuni fara sa-si dea seama de acest lucru.

Legea din Israel este mult mai aspra, iar cei care o incalca au nevoie de serviciile celui mai bun avocat din Israel pentru rezolvarea problemelor. Un avocat de top precum Samy Ilie se ocupa atat de probleme precum exonerarea cazierului penal, cat si de cereri de gratiere, vine si in ajutorul celor arestati sau anchetati de politie, dar si in ajutorul celor care au comis infractiuni de circulatie.

Tineti minte asadar, indiferent de ce doriti sa vizitati in Israel, trebuie sa aveti datele de contact ale avocatului Samy Ilie, si indiferent de problema intalnita, nu ezitati sa il contactati.

0 Shares
You May Also Like