Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Ce trebuie sa stii inainte de a alege un instalator?

Casa si gradina , March 23, 2018

De serviciile unui instalator poti sa ai nevoie in foarte multe situatii, asa ca va trebui sa tii cont de anumite aspecte pentru a gasi cel mai bun instalator de la tine din oras.

De exemplu, in cazul in care vrei sa iti inlocuiesti vechea centrala termica, sau vrei sa renunti la vechiul sistem de incalzire pentru a trece la o centrala termica, ai nevoie de serviciile unui instalator care sa iti instaleze centrala termica.

In conditiile in care intentionezi sa iti inlocuiesti cada de baie sau cabina de dus, cu siguranta nu te poti ocupa de aceste lucrari pe cont propriu, ci va trebui sa soliciti ajutorul unui instalator bun.

Instalatorii pot sa fie de folos chiar si pentru a monta sau pentru a repara hidrofoarele submersibile sau pentru a monta aspersoare de gradina si sisteme automatizate de udare.

Tot instalatorii pot sa fie de folos pentru a inlocui conducte de apa rece sau de apa calda, ori pentru a inlocui conducte de ape reziduale sau conducte de ape pluviale.

Instalatorii pot sa fie de folos si pentru a desfunda wc-urile sau pentru a inlocui vasele de wc sau rezervoarele cu apa ale acestora.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre lucrarile pe care le poate efectua un instalator, insa el poate sa fie de folos si in multe alte situatii.

Ei bine, pentru a alege cel mai bun instalator, va trebui sa tii cont de anumite detalii despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

In primul rand, atunci cand contactezi un instalator este foarte important sa il intrebi daca detine autorizatie ISCIR. Este foarte important acest aspect, pentru ca un instalator autorizat este mult mai competent decat un instalator care nu detine autorizatie.

Tot inainte de a opta pentru un instalator sau altul, ar fi indicat sa te informezi putin legat de calitatea serviciilor acestuia, pentru a afla daca a efectuat doar lucrari de calitate sau nu, si pentru a afla daca persoanele carora le-a efectuat lucrari sunt multumite sau nu de serviciile oferite.

In cazul in care instalatorul este persoana fizica autorizata si lucreaza pe cont propriu ar fi indicat sa il intrebi de cat timp lucreaza in acest domeniu, iar daca este angajat al unei firme de instalatii ar fi bine sa te interesezi de cat timp isi desfasoara activitatea in cadrul firmei.

Important ar fi deasemenea inainte sa alegi un instalator, sa te informezi cu privire la preturile lucrarii, iar aici trebuie sa stii ca un instaltor bun nu iti spune pretul la telefon, ci iti spune cat costa lucrarea doar dupa ce vede despre ce este vorba.

Indicat ar fi iarasi ca atunci cand alegi sa optezi pentru serviciile unui instalator, sa il intrebi daca iti ofera o perioada de garantie pentru lucrarea efectuata. Cu siguranta un instalator bun nu are nici o problema in a-ti oferi garantie pentru lucrul efectuat.

Asadar, de serviciile unui instalator poti avea nevoie in mai multe situatii, asa ca va trebui sa cunosti cateva aspecte importante pentru a alege cel mai bun instalator.

Random Posts:

Be Sociable, Share!