Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Bratari Charm, pentru completarea unei tinute cu stil

Fashion , March 21, 2018

A fost o perioada in care bratarile reprezentau un accesoriu aproape de nelipsit din garderoba persoanelor cu dare de mana, aceasta insemnand la acea vreme directori de intreprinderi de stat sau diversi sefi de institutii. Acestea erau de obicei din metale pretioase si erau parte a unui set ce mai compunea un lantisor din aur sau, de multe ori, nelipsitul inel sau verigheta.

Astazi insa, lucrurile au evoluat. Nu putem spune ca aurul sau metalele pretioase, in general, nu mai au cautare. Dimpotriva, o bijuterie din aur va reprezenta intotdeauna un accesoriu bine vazut si apreciat, care nu se va demoda niciodata. In ultima perioada insa, capata tot mai mult teren bijuteriile si accesoriile handmade, confectionate din materiale dintre cele mai neconventionale.

Astfel de bijuterii si accesorii vei gasi din belsug pe site-urile de specialitate, unde cautarile tale sunt mult usurate. Aici, vei gasi atat o gama variata de modele, nuante si texturi, precum si filtrele de cautare aferente, care sa nu te mai determine sa cauti pagini intregi de produse, la nesfarsit.

Pentru barbati si pentru femei, deopotriva

Una dintre colectiile cele mai uzuale de accesorii pe care le vom gasi pe site-ul oldskipper.ro, spre exemplu, sunt bratarile Charm. Acestea au avantajul ca pot fi purtate atat de femei, cat si de catre barbati. Practic, putem spune ca aceste bratari Charm sunt unisex, cata vreme se potrivesc pe orice mana si aproape la orice vestimentatie. Din acest punct de vedere, un rol important il au materialele din care este confestionata bratara, aceasta facand ca textura sa se potriveasca sau nu cu o anumita tinuta. Una peste alta, putem spune insa ca bratarile Charm se potrivesc aproape oricui, indiferent de varsta si de sex.

Din piele sau din franghie nautica?

Materialele din care este confectionata o bratara difera mult, astazi, fata de acum zece-douazeci de ani. Astfel, daca nu cu mult timp in urma aurul sau argintul erau aproape singurele materiale acceptate pentru confectionarea de bratari, acest lucru fiind apanajul bijutierilor iscusiti, astazi, puteam folosi aproape orice in confectionarea bratarilor. Unul dintre cele mai cautate materiale pentru bratari Charm este pielea.

Naturala, de obicei de bovina, pielea folosita la confectionarea bratarilor este tratata in asa fel incat sa-si pastreze fermitatea si forma, dar nici sa nu irite mana. De asemenea, un alt material pe care-l vom intalni la confectionarea acestui tip de bratari este franghia nautica.

Desi aparent ai spune ca nu este nevoie de asa ceva la construirea unei simple bratari, in realitate, acest material isi arata pe deplin eficienta, fiind unul dintre cele mai rezistente intalnite vreodata. Mai mult, acesta rareori cedeaza, se rupe sau se decoloreaza, franghia nautica prezentand o rezistenta aparte. De asemenea, incuietorile pentru bratarile din acest gen de material sunt dintre cele mai rezistente, precum ancore metalice sau catarame discrete, unele confectionate chiar din metale pretioase.

Random Posts:

Be Sociable, Share!