Ce trebuie sa stii cand iti cumperi un laptop second hand?

0 Shares
0
0
0

Cred ca toata lumea cunoaste faptul ca un laptop este un echipament extrem de util pentru fiecare dintre noi, un echipament pe care il putem folosi acasa sau la birou, in interes personal sau in interes profesional.

Piata laptopurilor este una care iti ofera posibilitatea de a opta pentru diferite modele de asemenea echipamente, asa ca in functie de nevoile pe care le ai, in functie de scopul in care ai de gand sa folosesti echipamentul, in functie de buget, si nu in ultimul rand in functie de preferinte, ai posibilitatea sa iti alegi unul din multimea de laptopuri second hand, poti sa iti alegi un echipament nou, sau chiar si un laptop refurbished.

In cazul in care alegerea laptopului o vei face in functie de buget, atunci cu siguranta trebuie sa stii faptul ca daca iti doresti un produs care sa nu fie foarte costisitor, iti vei alege un laptop second hand.

Atunci cand intentionezi sa iti cumperi un asemenea produs, trebuie sa stii exact cati bani ai la dispozitie, pentru ca poti sa iti alegi un laptop second hand de generatie mai veche, sau poti opta pentru un laptop second hand i5 sau i7, care sa fie de generatie mai noua.

Cu siguranta laptopurile de generatie i5 si i7, chiar daca discutam despre laptopuri second hand, sunt foarte performante, si pot sa indeplineasca o multime de sarcini fara probleme, asa ca alegerea unui asemenea produs se merita din plin.

Mai apoi, atunci cand vrei sa iti cumperi un asemenea produs, trebuie sa il cumperi de la un magazin de specialitate, pentru ca in acest fel te vei asigura de faptul ca beneficiezi de un laptop second hand care vine insotit de un certificat de garantie valabil.

Daca iti vei alege un laptop second hand de la un asemenea magazin, vei putea sa stai fara griji chiar si in cazul in care echipamentul se va defecta, pentru ca nu va trebui sa platesti nici un ban pentru reparatia laptopului.

In cazul in care insa, iti cumperi de la o cunostinta echipamentul, atunci cu siguranta trebuie sa te interesezi daca acesta mai detine un certificate de garantie valabil, pentru ca in caz contrar, daca laptopul se va defecta, va trebui sa suporti din propriul tau buzunar costurile reparatiei.

Totodata, in conditiile in care iti cumperi un laptop second hand de la o cunostinta, ai face bine sa te informezi daca echipamentul a fost reparat vreodata, sau daca acesta are anumite probleme de functionare, pentru ca in caz contrar, achizitia se va dovedi a fi inutila pentru tine.

Ei bine, toate aceste detalii cu siguranta conteaza foarte mult atunci cand iti cumperi un laptop second hand, pentru ca in mod evident tu iti cumperi echipamentul cu scopul de a te putea folosi cat mai mult timp de el.

Ca si o cale de mijloc, sa nu iti cumperi nici un produs nou, si nici unul second hand, ai putea opta pentru un echipament refurbished, care va putea sa te multumeasca.

0 Shares
You May Also Like