Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Ce laptop ti se potriveste cel mai bine?

Tehnologie , July 11, 2018

In cazul in care ai de gand sa iti inlocuiesti laptopul de acasa, trebuie sa stii ca iti poti indrepta atentia spre un echipament nou nout, cumparat de la unul din magazinele de specialitate de la tine din oras, sau de ce nu, chiar si de la un magazin online.

Optand pentru un asemenea laptop vei avea siguranta faptului ca echipamentul nu a mai fost folosit de catre o alta persoana inainte, insa trebuie sa tii cont si de pret.

Cu siguranta un echipament de la un producator precum HP sau Dell, care sa aiba o capacitate de stocare de 1TB, care sa aiba undeva la 8 GB memorie RAM iar procesorul sa fie i5, va costa cu cateva sute de lei mai mult decat exact acelasi model de laptop, dar care sa fie refurbished.

Ei bine, un laptop refurbished i5 poate sa reprezinte cea mai inteleapta decizie pentru tine atunci cand ai de gand sa iti inlocuiesti vechiul echipament de acasa.

De ce un laptop refurbished? Pentru ca un astfel de echipament costa cu cateva sute de lei mai putin decat exact acelasi model de laptop nou nout. Plus de asta, specificatiile tehnice sunt identice, iar echipamentele functioneaza la fel.

Se poate chiar ca echipamentul refurbished sa functioneze mai bine decat un echipament nou, dat fiind faptul ca acesta a fost trimis inapoi in fabrica, unde a fost testat de catre specialisti, iar daca a fost cazul, a suferit procese de imbunatatire, dupa care a fost retestat si scos pe piata sub denumirea de laptop refurbished.

De ce i5? Pentru ca deja au aparut de mult timp pe piata laptopurile cu procesorul din aceasta generatie, iar in anumite scopuri un laptop i3 poate sa fie depasit de situatie si sa nu faca fata cu succes tuturor cerintelor.

In situatia in care bugetul iti permite, poti chiar sa iti indrepti atentia spre un laptop refurbished i7, care cu siguranta va face fata fara probleme tuturor cerintelor tale. Un asemenea echipament vei putea sa il folosesti in absolut toate scopurile.

Ultima categorie de laptopuri cuprinde echipamentele second hand. Din punct de vedere financiar, un laptop second hand este mult mai avantajos decat un laptop nou, dar este mai avantajos si decat un laptop refurbished.

Daca vrei un laptop second hand de la care sa nu ai prea mari asteptari si pe care sa il folosesti in scopuri cat se poate de simple, atunci un echipament second hand i3 poate sa fie suficient pentru tine.

In conditiile in care ai asteptari de la echipament, atunci ai face bine sa iti indrepti atentia spre un laptop second hand i5, in timp ce daca iti doresti un laptop de cea mai noua generatie, si nu vrei sa platesti foarte multi bani pentru a-l achizitiona, atunci trebuie sa iti indrepti atentia spre un laptop second hand i7.

Asadar, acesea sunt categoriile de laptopuri existente pe piata, iar tu dupa ce iti vei cunoaste bugetul si nevoile, vei stii spre ce tip de laptop trebuie sa te orientezi.

Random Posts:

Be Sociable, Share!