Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Alege oferte in Thassos, alege adevarata aventura!

Turism , July 10, 2018

O vacanta in Thassos iti ofera mult soare zi de zi, plaje magnifice si multe alte lucruri care ii fac pe turisti sa revina aici de fiecare data. Aceasta destinatie turistica inseamna de fapt, mult mai mult, inseamna adevarata aventura. Iata si cateva lucruri pe care trebuie neaparat sa le incerci dupa ce ai ajuns in vacanta pe aceasta insula greceasca de la Marea Egee, cu conditia sa vezi oferte in Thassos si sa alegi una care ti se potriveste.

Cu vaporul – o experienta de neuitat

Ce poate fi mai frumos decat sa mergi in larg cu vaporul, apoi sa ajungi la o insula plina de vegetatie si nisipuri fine? Poti sa vaslesti din greu, sau poti pur si simplu sa stai sa admiri privelistea din vapor.

Scufundari intr-o apa foarte limpede

Apa marii in Thassos este una dintre cele mai limpezi si mai curate din toata Marea Egee, asa ca nu rata sansa de a explora aceste ape cu ajutorul unui echipament de scafandru si a unui tub de oxigen. Instructori autorizati te vor invata sa faci scuba diving ca profesionistii.

Plimbare cu bicicleta sau mountain bike

Terenul si elementele geografce ale insulei, permit plimbari relaxante cu bicicleta sau ture cu un mountain bike si poate reprezenta o adevarata provocare chiar si pentru cei mai entuziasti biciclisti.

Plimbari si catarari

Pe dealurile din zona te poti plimba sa explorezi flora si fauna sau daca ai spirit de aventura poti sa faci catarari sau alte activitati extreme.

Vizitarea ruinelor antice

Trecutul a lasat in urma numeroase vestigii in insula Thassos. Aici poti sa admiri aceste vestigii arheologice, aceste ziduri, porti, ramasite ale unui oras foarte vechi. Nu au cum sa nu te impresioneze. O sa vezi aici statui de marmura, bijuterii, monezi, unelte si inscriptii antice.

Plimbari cu masina de teren sau curse off road

Daca urmezi drumurile care duc spre munte, vei descoperi locuri salbatice, la fel ca in cazul plimbarilor cu bicicleta, doar ca de data asta vei ajunge mai repede oriunde vrei, cu o masina de teren, singurul vehicul care nu ar avea probleme cu terenul pietros.

Doar daca mentionam scufundarile, deja putem spune ca incepe o adevarata aventura. Indiferent de ce alegi sa faci, te vei intoarce din Thassos cu amintiri de neuitat. Pentru a ajunge pe insula, alege oferte in Thassos de la Filadelfia Turism.

Random Posts:

Be Sociable, Share!