Ce containere de plastic sunt eficiente?

0 Shares
0
0
0

Ce sunt containerele? Sunt carcase pentru transportul de marfuri, care pot fi stivuite, sunt ranforsate si permit transferuri verticale si orizontale. Sunt rezistente pentru utilizari repetate, faciliteaza transportarea marfurilor fara o reincarcare intermediara, sunt usor de incarcat si de descarcat, pot fi stivuite.

De asemenea, pot fi spalate si curatate usor prin canelele de scurgere de pe margini, avand colturi rotunjite. De obicei, au manere solide care ajuta la manipularea in conditii de incarcaturi mai grele. Daca au o baza plata, atunci se pot deplasa mai usor pe benzile transportoare.

Ce containere plastic se produc la Schoeller Allibert? Vom enumera cateva dintre modele: containerele mari pliabile FLC, containerele pliabile IBC Combolife, containere mici pliabile FSC.

Containerele mari pliabile FLC sunt folosite pentru a transporta pe distante mari, pentru a reduce amprenta de carbon, iar costurile sunt reduse. Exista trei variante pentru sarcini reduse, dar si pentru sarcini mari.

Containerele pliabile IBC Combolife sunt destinate transportului substantelor lichide in siguranta. Sunt folosite mai ales in industria chimica si farmaceutica. Fiind pliabil, spre deosebire de un container rigid, are calitatea de a se plia, reducand costurile de transport, in special ale transportului retur.

Containerele mici pliabile FSC sunt folosite in industria alimentara si auto, unde marfa nu are dimensiuni asa de mari, deci poate fi transportata in containere mici, iar ca rezultat avantajos este economia de spatiu prin pliere.

Deci aceste containere din plastic sunt ideale in multe industrii pentru care este necesara manipularea, depozitarea si transportul diverselor produse. Materialul plastic este un material durabil, dar si foarte usor, astfel marfa mai grea poate fi manipulata cu mai multa usurinta.

Conainerele din plastic de dimensiuni mari sau mici sau cele pliabile sunt necesare pentru transportul marfurilor de toate tipurile, deci intr-o varietate de industrii.

Este bine de urmarit nu doar aspectul incarcarii produselor in aceste containere, ci si aspectul descarcarii acestora. Depinde deci de modelul de container folosit, in care se pastreaza foarte etans produsele, dar pe care apoi cei care le descarca sa nu intampine probleme.

Se recomanda ca aceste containere sa aiba o baza plata, pentru ca sunt puse pe niste benzi transportoare, si nu trebuie sa fie un efort prea mare, sau sa se intample cumva vreun accident, sa se rastoarne, provocand daune marfurilor.

Producatorul de containere Schoeller Allibert are in plan sa furnizeze solutii din ce in ce mai adaptabile pentru ambalarea produselor oricarui client, iar containerele pot sa aiba dimensiuni diferite in functie de marfa cu care este incarcat.

Astfel clientii companiei isi vor alege exact modelul necesar marfurilor pe care trebuie sa le transporte, in perfecta stare, in aceste containere speciale si ermetice, care asigura un transport sigur, catre clientii finali.

Eficienta containerelor din plastic este de urmarit pentru succesul final al comercializarii diverselor marfuri, de aceea foarte multe companii investesc in containerele cele mai performante, pentru a realiza venituri permanente, cu siguranta transportului asigurata, chiar cu simplificarea procesului de livrare si desfacere a oricarui tip de marfa, in orice cantitate, catre orice destinatie.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…