Ce aplicatii de browser pentru smartphone-uri poti alege?

0 Shares
0
0
0

Toata lumea navigheaza pe internet cu smartphone-ul. Dar, in loc sa utilizezi browserul standard de la producatorul de telefoane mobile, ar trebui sa te bazezi pe alternative mai puternice: care, mai exact,  impresioneaza prin functionalitatea lor mare, protectia datelor si personalizarea.

Si nici nu permit virusilor sau troienilor sa iti afectezesmartphone-ul, astfel incat sa fie nevoie sa mergi cu el la reparatii telefoane Bucuresti.

Pe langa aplicatiile producatorilor de dispozitive, exista si un numar mare de software-uri de la terti in Play Store Google si App Store Apple, cu care poti naviga pe web mai confortabil. Aceste aplicatii ofera o protectie mai buna a datelor, o sincronizare pe mai multe dispozitive, un blocator sau economisesc volumul de date.

Opera

Browserul din Norvegia poate salva datele mobile, pentru ca blocheaza anunturile. Opera este in mod gresit un outsider printre browsere, deoarece dispune de  multe functii si setari ideale.

Aplicatia ofera un blocator de anunturi si impiedica deschiderea ferestrelor pop-up nesolicitate in timpul navigarii. Aspectul browserului poate fi, de asemenea, ajustat. Utilizatorii de tableta beneficiaza in special de acest lucru, deoarece bara de instrumente din partea de jos dispare si filele deschise sunt afisate deasupra barei de adrese, ca pe un computer.

Pe langa functia de sincronizare pentru marcaje si altele asemenea, Opera comprima imagini si videoclipuri, pentru a economisi datele. Lucrul practic aici este ca puteti seta chiar si calitatea fotografiilor. Sau chiar poti pur si simplu sa elimini toate imaginile de pe site. Daca deschizi o fila noua, va aparea un feed cu cele mai recente stiri.

Cu glisarea spre lateral, poti naviga prin subiecte individuale. Acestea pot fi adaptate propriilor interese in setari. Opera este o optiune ideala pentru oricine doreste mai multe setari sau un blocator de anunturi.

Firefox

Multa vreme, Firefox a fost extrem de popular cand era vorba de computere. Cu toate acestea, el a pierdut stapanirea dupa o cursa de la cap la cap cu Chrome anul trecut. Aplicatia ofera mai multe optiuni de personalizare si o gama mai larga de functii decat concurenta Google.

De exemplu, poti configura o sesiune de ”invitat” cand folosesti dispozitivul pentru a naviga pe web; iar apoi tot ceea ce tine de datele personale sau istoric va fi apoi ascunse. Dupa aceasta sesiune, toate datele browserului oaspetelui sunt sterse. Doar deschide meniul, selecteaza „ Extras ” si apoi „ New guest session ”.

Legat de protectia datelor, Firefox ofera si multe setari – cum ar fi stergerea datelor browserului imediat ce inchizi aplicatia. De asemenea, browserul poate impiedica urmarirea activitatilor tale pe Internet.

Microsoft

Browserul Microsoft nu se lauda cu nimic iesit din comun, dar este interesant pentru unii utilizatori.

Daca deschizi o fila noua, te poti astepta nu numai la paginile de sus auto-configurabile, ci si la anumite stiri noi de la MSN. De altfel, il  poti folosi bara de cautare scanarea codurilor QR direct si pentru a incepe o cautare vocala.

Modul de citire Edge este, de asemenea, util si poate fi activat pentru continutul relevant. In acest fel, un articol nu este afisat doar mai clar, ci si intr-un font uniform sans serif.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…

BlogReview Sony Xperia 10

Dat fiind faptul ca avem atat de multa nevoie de ele in viata noastra de zi cu zi,…