Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Cum iti poti proteja in cel mai eficient mod telefonul mobil de socuri?

Blog, Telefoane mobile , March 22, 2019

Cu o husa pentru telefon. Unele dintre cele mai comune sunt cele de plexiglas. Este adevarat ca acest tip de husa se rupe in caz de cadere. Husele pot fi fabricate si din materiale precum piele si tesaturi. Redarea este apoi diferita si protectia, de asemenea. Pentru tesatura, protectia va fi aproape inexistenta. Pentru piele, grosimea materialului va proteja in continuare smartphone-ul, dar protectia nu va fi ideala. In caz de accidente recomandarea noastra merge spre reparatii telefoane Bucuresti.

In timp ce husele acopera fata posterioara a smartphone-urilor, marginea de protectie doar pentru partea de pe margini poate avea bumbi care protejeaza ecranul. Cu toate acestea, aceasta protectie pare a fi, in general, suficienta. In majoritatea cazurilor, efectele pe care le intampina in timpul unei caderi depind de unghiul de cadere. Prin doar protejarea conturul dispozitivului, bara de protectie ofera o protectie care este adecvata pentru majoritatea accidentelor.

Acest tip de protectie, realizate din gel semi-rigide, permit protejarea dispozitivul, dar, de asemenea, nu pentru a ascunde designul. Pentru smartphone-urile premium, aceasta poate fi o alternativa relevanta, deoarece consumatorii acorda o mare valoare esteticii. Cu toate acestea, nici protejarea ecranului, nici partea din spate, bara de protectie nu protejeaza impotriva zgarieturilor.

Carcasa si bara de protectie au aparut ca elemente inseparabile ale smartphone-urilor. Dar pentru a proteja dispozitivul sunt posibile. Acesta este in special cazul capacelor. Ca si husa, acestea sunt oferite cu mai multe modele. De la tesatura la piele, este usor de gasit pentru a satisface toate gusturile si culorile. Cu toate acestea, optand pentru un capac, asigurati-va ca este perfect potrivit pentru morfologia smartphone pentru care va asigura o protectie. In cazul in care producatorii de smartphone-uri se bucura de multe ori o gama importanta, nu este neaparat cazul smartphone-urilor mai putin populare. Daca nu este special dezvoltat pentru un anumit smartphone, un capac standard poate face acest lucru. Cu toate acestea, este necesar sa se acorde o atentie deosebita dimensiunii.

Este necesar ca telefonul sa intre in intregime, astfel incat acesta sa nu sufere nici un soc. Cu toate acestea, telefonul inteligent trebuie de asemenea sa fie pastrat in interiorul husei. Daca poate aluneca, atunci capacul nu are nici un rost. Pentru coperti, unele modele pot fi atarnate pe curea, pastrand smartphone-ul la indemana. La protectie se adauga apoi un aspect practic. Este intr-adevar inutil sa folositi o carcasa, uneori voluminoasa. Prin pozitionarea la talie, smartphone-ul este usor accesibil. Odata ajuns in coperta, dispozitivul este protejat complet, fie pe ecran, fie pe carcasa.

Capacul flip ofera in general avantajul de a depasi functia de protectie simpla. Din ce in ce mai multe modele pot stoca documente. Fie ca este vorba despre un mijloc de plata, un bilet, carduri de fidelitate, husa nu mai este doar o protectie. Ultima se transforma intr-un suport de card si devine un accesoriu real.

Cu o structura rigida la care este atasat smartphone-ul, acest tip de carcasa are de obicei o clapa. Dincolo de pastrarea documentelor in siguranta si departe de ochii curiosi, carcasa ajuta la protejarea ecranului. Protectia este dubla si, ca si coperta, este pusa in practica. In ceea ce priveste subiectii, alegerea este, de asemenea, vasta, cu o multitudine de posibilitati.

Random Posts:

Be Sociable, Share!