Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Despre alegere unui frigider potrivit

Diverse , October 15, 2015

Despre alegere unui frigider potrivit Daca sunteti pusi fata in fata cu abundenta de produse electronice de astazi, cu multitudinea de stiluri, functionalitati si oferte,  cumpararea unui astfel de aparat, potrivit nevoilor noastre personale poate sa fie o adevarata provocare.

Acest lucru se poate aplica si in momentul in care pornim in cautarea unor frigidere. Chiar daca rolul acestor aparate este pur si simplu functional, exista o serie de decizii pe care trebuie sa le luam ( in functie de bugetul disponibil si de limitarile cauzate de spatiul detinut).

Gasesti frigidere in Bacau la Selgros, la preturi incredibil de bune. Sa urmarim cateva criterii de care este bine sa tinem cont in acest proces de achizitie.

Capacitatea

Aceasta prima trasatura va tine cont de numarul membrilor familiei noastre si de cat de des avem invitati la masa sau dam petreceri.  Un scurt ghid ar rezuma lucrurile astfel:

–    pentru o familie de 1-2 persoane se poate alege un frigider simplu (sau cu congelator) de 200-380 de litri.
–    pentru 3-4 oameni se recomanda frigidere de 350-530 litri
–    daca familia ta (sau respectiva locuinta) gazduieste peste 5 oameni, e bine sa iei in calcul frigidere de peste 440 litri.

Daca eziti, sfatul specialistilor este cumpararea variantei mai mari. Niciodata nu poti avea prea mult spatiu pentru depozitarea cumparaturilor tale.

De asemenea, un aspect important este impartirea pe rafturi – aceasta poate sa duca la economisirea de spatiu.  Frigiderele cu rafturi ajustabile reprezinta un plus deoarece permit optimizarea spatiului de depozitare. Acestea sunt utile si in situatia gazduirii unei petreceri.

Asigura-te totusi ca detii spatiul necesar in propriul camin si ca ai destul loc pentru a deschide usile in mod complet.

Alege asadar chiar acum un nou frigider, pentru confortul caminului tau!

Selgros Bacau
Produse alimentare si nealimentare
Str. Prelungirea Bradului Nr. 135B
Bacau, 720 089 , RO
Tel: 0234 209 000
Fax 0234 209 199

Random Posts:

Be Sociable, Share!