Bitcoin-ul – una dintre cele mai populare criptomonede ale prezentului

0 Shares
0
0
0

Lumea crypto reprezinta un subiect de interes pentru tot mai multe persoane si este de inteles. Cei care sunt pasionati de diversele monede virtuale existente la ora actuala se bucura de avantaje diverse atunci cand realizeaza tranzactii cu ajutorul lor.

Interesul pentru modul in care evolueaza fiecare in parte si cum isi schimba valoarea este tot mai mare, mai ales ca exista sanse ca investitorii sa se imbogateasca peste noapte. Poate ca aceasta este cea mai mare provocare si motivul pentru care raman in joc acestia – nu stiu niciodata in ce directie merg monedele, cand pot sa piarda sau cand pot sa castige sume insemnate de bani virtuali.

Bitcoin este considerata a fi moneda prezentului, fiind cea mai populara. Cu toate ca a fost lansata in anul 2008, abia la inceputul anului incheiat aceasta a reusit sa atinga o valoare care a starnit si mai mult interesul investitorilor, dar si a celor care nu au avut neaparat tangente cu acest mediu pana la momentul respectiv.

Moneda a fost si continua sa fie mediatizata si in prezent, nenumarate platforme de specialitate urmarind si oferind date reale cu privire la aceasta. Criptomonitor.ro este o sursa de incredere daca te intereseaza sa fii in tema cu schimbarile ce apar in lumea crypto, respectiv in randul valorilor acestor monede.

Revenind, se pare ca in acest an pretul Bitcoin a ajung la cifra de 10.000 dolari, ceea ce nu a facut decat sa incurajeze investitorii curenti si pe posibilii investitori sa aiba si mai multa incredere in piata ce tranzactioneaza cu aceste monede. A crescut totodata si increderea acestora si in ceea ce priveste profiturile ce ar putea fi obtinute investind in Bitcoin.

Bitcoin – o moneda virtuala de viitor

In ceea ce priveste capitalizarea de piata, in prezent Bitcoin este criptomoneda cea mai populara, dupa cum precizeaza si renumita platforma Coinmarketcap.com. Acum are o valoare de 10.300 dolari, cu o capitalizare de piata cu cifra de 173.8 miliarde dolari – deloc de trecut cu vederea. In fapt pasionatii se pot declara in plin extaz odata cu cresterea valorii Bitcoin-ului.

In trecutul apropiat, la fiecare 10 minute erau emisi pe piata in jur de 12,5 bitcoin la un interval de 10 minute intre fiecare. Ultima moneda de acest fel se va emite in anul 2140.

Iata moneda care a reusit sa iti faca intrarea cu succes in pietele de retail ale lumii, reprezentand moneda virtuala de schimb. Se utilizeaza acesta in numeroase spatii – linii aeriene, scoli, hoteluri, banci, dar si de catre dezvoltatori imobiliari.

Exista o multime de specialisti finaciari care tintesc spre Bitcoin, iar asta se intampla inca de cand moneda avea o valoare de 5.000 dolari. Se pare ca mai multe personalitati de seama, respectiv CEO renumiti (ca Jamie Dimon de la JPMorgan Chase de exemplu), sunt de parere ca moneda nu reprezinta altceva decat o frauda fiscala. Cel putin asta au afirmat pana cand si-au schimbat parerea, raportandu-se la modul in care au evoluat lucrurile in privinta Bitcoin-ului.

Desigur ca ar mai fi si alte aspecte de mentionat cu privire la aceasta moneda de succes. Le poti citi insa personal pe criptomonitor.ro.

0 Shares
You May Also Like