Recomandarea de sezon pentru pantofii barbatesti– Merino Runners de la Giesswein

0 Shares
0
0
0

Incaltamintea din lana reprezinta ultimul trend pe piata din Romania. Firma austriaca Giesswein, cel mai mare producator european de imbracaminte si incaltaminte din lana, lanseaza  pantofii barbatesti Merino Runners, fabricati din lana merino.

Tesaturile utilizate sunt dezvoltate si produse din propria productie de lana din Tyrol, Austria. Lana este selectata manual, cu respectarea stricta a unor standarde specifice si respectand criterii ecologice extrem de exigente. Lana merino este foarte fina si delicata, este un excelent izolant natural si extrem de rezistenta in timp.

Pentru cei care nu au descoperit inca linia de incaltaminte Merino Runners de la Giesswein merita amintit ca aceasta reprezinta inovatia brandului austriac. Se refera la incaltaminte versatila ca stil, potrivita stilului sport – casual. Caracteristicile deosebite ale lanii merino o recomanda ca material pentru crearea de pantofi barbati Merino Runners.

Descopera lana merino

Trecuta prin etape de procesare, prin tehnici unice de prelucrare, lana merino devine materialul perfect pentru purtare. Este moale, fina, placuta la atingere, confortabila, ofera echilibrul termic al pielii  indiferent de temperatura de afara. Astfel, sneakersii Merino Runners pot fi purtati in orice anotimp, mentinand temperatura optima in interior.

Pentru incaltamintea Merino Runners lana merino este tratata in mod diferit. Prin tehnologia 3D materialul folosit devine in acelasi timp ferm si elastic. Lana are proprietati antibacteriene si absorbante, piciorul nu transpira. Brantul pantofilor este si el confectionat din lana.

Talpa pantofilor este talpa EVA, un material cu proprietati asemanatoare cauciucului. Este foarte rezistenta, atat la temperaturi inalte cat si la temperature joase, flexibila si elastica. Talpa are doar 46 grame si este antiderapanta. Astfel, pantofii Merino Runners ofera stabilitate si un confort deosebit.

Purtati cu sau fara ciorapi, la tinute sport sau casual, acesti pantofi sunt fara doar si poate o optiune pentru barbatii atenti cu tinuta vestimentara si cand vine vorba de confortul lor.

Diversitate de culoare pentru sneakersii Merino Runners

Dincolo de ceea ce reprezinta si de cum se simt la purtare, pantofii ideali sunt cei care aduc si un plus la partea de design. Astfel, reprezentantii masculini vor fi incantati sa descopere diversitatea de culoare in linia de incaltaminte Merino Runners.

Tiparul acestor pantofi este unic si simplu, avand inchidere  cu siret si logo-ul specific imprimat pe material. Cromatic vorbind se pune accent pe diversitatea culorilor, de la gri la rosu, verde, negru sau albastru. Asadar pot fi asortati cu usurinta, dispun de avantajul estetic minimalist ce se integreaza usor unor tinute.

Se pare ca exista motive suficiente pentru o astfel de achizitie. Promotiile de sezon pot veni in ajutorul celor care isi doresc o astfel de incaltaminte. In cadrul site-ului giessweinromania.ro sunt puse la dispozitie toate optiunile.

0 Shares
You May Also Like