Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]
Acumulatori cu gel pentru panourile fotovoltaice

Acumulatori cu gel pentru panourile fotovoltaice

Blog, Casa si gradina , August 23, 2017

Atunci cand incepem sa discutam despre baterii acumulatori gel pentru panourile fotovoltaice, acestia au performante ridicate in scopul pastrarii energiei produse cu ajutorul acestor panouri, si a turbinelor eolienne de dimensiuni mici.

Bateriile solare cu gel sunt incluse in gama premium daca stam sa privim strict din punct de vedere al ciclurilor de incarcare – descarcare totala sau partial pentru mai multi ani de zile.

Trebuie amintit faptul ca anumite astfel de baterii dispun de perioade de garantie destul de mici, cum ar fi un an de zile, maxim doi ani. Sunt insa si acumulatori cu gel care se pot bucura de o perioada de garantie foarte atractiva.

De exemplu cei care opteaza pentru energia produsa de panourile fotovoltaice, si isi doresc sa se poata bucura si pe timpul noptii de aceasta energie, pot sa isi indrepte atentia spre acumulatorul cu gel pentru stocare energie solara Dyno Europe 6v335.

Un astfel de accumulator cu gel are o durata lunga de viata, si are marele avantaj ca rezista la mai mult de 600 de cicluri de descarcare partiala, asa ca putem spune ca un astfel de accumulator este ideal pentru iluminatul curtilor mari.

Un astfel de accumulator dispune de o putere nominala de 6V, are o capacitate nominala de 304 Ah, are o greutate de aproximativ 41 kg, si se bucura de doi ani de garantie.

O alta astfe de baterie spre care se merita sa iti indrepti atentia, este modelul Power Gel Battery, cu acumulatori de 150 Ah, pentru panouri tractiune deepcycle.

In cazul in care ai de gand sa optezi pentru o astfel de baterie, trebuie sa stii faptul ca acesta nu necesita nici un fel de mentenanta si nici nu elimina gaze, astfel ca nu este poluanta pentru mediul inconjurator.

O asemenea baterie poate sa fie functionala in orice pozitie, si este foarte rezistenta la socuri si la vibratii, si are o rata de descarcare scazuta, in comparative cu alte baterii de acest gen.

Aceste baterii dupa estimarile efectuate ar trebui sa aiba o durata de viata de aproximativ un an, si sunt rezistente la mai bine de 2400 cicluri de incarcare – descarcare.

Un utim aspect important este faptul ca daca acumulatorul se sparge, gelul din interiorul acestuia nu curge.

Bateriile cu gel 200 Ah Acumulatori pentru panouri solare, sunt si ele extrem de eficiente, pentru ca la fel ca si bateriile din gama anterior mentionata nu necesita mentenanta, sunt rezistente la socuri si la vibratii, si pot sa functioneze in orice pozitie.

Aceste baterii sunt ideale pentru a fi utilizate pentru  panourile fotovoltaice, dar se pot folosi si pentru punerea in functiune a unor rulote, a unor barci, sau a unor motoare electrice.

O asemenea baterie se estimeaza ca ar avea o durata de viata de aproximativ 12 ani, insa trebuie tinuta in conditii optime de functionare tot timpul.

Asadar, dupa cum se poate vedea, se pot gasi o multime de astfel de baterii cu gel, care pot sa fie utilizate si pentru panourile fotovoltaice, si nu numai, insa ele trebuiesc alese cu o foarte mare atentie.

Random Posts:

Be Sociable, Share!