7 motive pentru care ați putea opta pentru o piscină din fibră de sticlă

0 Shares
0
0
0

Alegerea unei piscine este o decizie foarte importantă. Nu numai că va ocupa spațiu semnificativ în curtea ta, dar va fi probabil cel mai scump obiect pe care l-ai pus în casa ta vreodată.

Odată ce piscina dvs. va fi construită, foarte probabil că nu doriți să o schimbați așa că va sugerez să vă gândiți serios  când alegeți cum o să arate și toate detaliile legate de ea. Faceți cercetări și stabiliți-vă în cap un model pe care puteți lucra mai departe. Cei de la piscinepremium.ro sunt mai mult decât bucuroși să vă sfătuiască și îndrume către acea oază de relaxare la care ați vist de multă vreme.

Dacă doriți să înotați până vara viitoare, trebuie să definitivați planurile pentru piscină cât mai repede. Probabil, cea mai mare decizie pe care va trebui să o luați este să alegeți o piscină materialul de construcție.

Primul pas pentru a vă ajuta să luați această decizie este să înțelegeți cum doriți să vă arate piscina.

Cum ar trebui să arate piscina mea?

Acum aceasta este partea distractivă. Pentru a vă proiecta piscina de vis, trebuie să o creați în imaginația dumneavoastră și să aveți toate detaliile bine conturate. De ce nu, aruncați o privire pe internet și cu puțină inspirație și simț estetic împreună cu câteva poze cu modele interesante  veți crea un model demn de visele dumneavoastră. Pentru ca noua ta piscină să devină de succes, ar trebui să întruchipeze viziunea generală a stilului pentru casa ta.

Piscine din fibră de sticlă sau din beton?

Odată ce știți aspectul pe care îl doriți, sunteți gata să luați cea mai mare decizie dintre toate – o piscină din fibră de sticlă și beton? Pentru a fi sincer, majoritatea oamenilor nici măcar nu știu care este diferența până când nu sunt interesați de un nou bazin.

Cea mai provocatoare parte a acestei decizii este că nu există un câștigător clar. Fibra de sticlă și betonul sunt ambele opțiuni extraordinare – trebuie doar să descoperiți care răspunde cel mai bine nevoilor dvs.

7 motive pentru care s-ar putea să optați pentru o piscină din fibră de sticlă

Bazinele din fibra de sticla cresc în popularitate; au unele avantaje reale, iată câteva:

  • Accesibil: piscinele din fibra de sticlă costă cu aproximativ 20% mai puțin decât o piscină din beton. Costurile permanente sunt, de asemenea, mai mici, datorită consumului de energie mai mic de întreținere, de substanțe chimice.
  • Rapid: Instalarea durează doar trei săptămâni în loc de trei luni.
  • Blând: Suprafața neabrazivă este mai moale pentru picioarele tale, iar fibra de sticlă nu este la fel de dură ca betonul dacă copiii tăi s-au lovit din greșeală de fundul bazinului.
  • Fierbinte: Fibra de sticlă acționează un izolator natural, astfel încât se menține căldura mai mult timp.
  • Curat: acoperirea cu gel este netedă și neporoasă, împiedicând creșterea mucegaiului și a algelor.
  • Verde: mai puțină curățare, mai puține substanțe chimice, consum de energie mai mic
  • Durabil: este greu de crezut că orice este mai puternic decât betonul, dar fibra de sticlă este foarte durabilă și poate rezista mișcărilor pământului mai bine decât betonul.

4 dezavantaje ale  piscinelor din fibră de sticlă

  • Piscinele din fibră de sticlă sunt adesea limitate prin design și culoare.
  • Acestea sunt confecționate în prealabil și pot fi cumpărate doar gata concepută, , în timp ce o piscină de beton va fi realizată la comandă doar pentru dvs. Aceste bazine trebuie transportate pe drum, astfel încât lățimea lor este limitată la aproximativ 4,2 m (cu toate acestea, acest lucru ar trebui să fie suficient pentru majoritatea curților).
  • De obicei, o macara este necesară pentru a ridica piscina de pe camion și de a o așeza în curtea ta.

Sfat: Dacă nu vă place aspectul din fibră de sticlă, în special între linia de plutire și acoperirea bazinului, luați în considerare crearea unei margini de acoperire a bazinului care coboară mai aproape de linia de plutire, adică mai puțin din fibra de sticlă este vizibilă. Păstrarea piscinei frumoasă și plină va reduce și ea cantitatea de fibră de sticlă vizibilă.

0 Shares
You May Also Like
Scurt istoric al aplicatiilor mobile

BlogScurt istoric al aplicatiilor mobile

Era anul 1998 cand compania suedeza de telecomunicatii, Nokia, a decis sa incorporeze o mica aplicatie pe telefoanele sale mobile, astfel…