Aplicatii recomandate de utilizatorii de telefoane mobile

0 Shares
0
0
0

Aplicatiile de pe telefon sunt foarte diverse, si au tot felul de utilitati diferite, fiind usor de accesat si de obtinut printr-un app store, pe care orice telefon Apple sau cu Android le are din fabrica.

O utilitate foarte la Indemână este, de exemplu, scanarea de coduri QR, care pot fi oriunde, chiar si intr-un magazin, si pot fi accesate cu ajutorul aplicatiilor care permit citirea acestora cu ajutorul camerei video pe care o are telefonul, si pot fi citite chiar si de pe alte ecrane ale altor deviceuri.

Alte genuri de aplicatii foarte des intalnite si folosite pe telefoane sunt jocurile video, care pot ajuta foarte mult cu creativitatea si care iti pot usura mintea de la viata de zi cu zi, ajutand sa indepartezi stresul si sa te concentrezi pe ceva interesant, intuitiv si distractiv. Aplicatiile de editing sunt alte tipuri de aplicatii foarte folosite, facand modificarea pozelor sau chiar a videoclipurilor foarte usoara si posibile oriunde ai fi.

De asemenea, sunt foarte importante aplicatiile de redat media, atat sonor cat si vizual, fie videoclipuri sau poze, astfel fiind posibil sa asculti muzica sau sa vizualizezi diverse poze sau videoclipuri primite de prietenii tai indiferent de unde te aflii. Cumpara si o husa iPhone pentru telefonul tau.

Bring

Cea mai bună aplicație pentru a vă gestiona lista de cumpărături. Adăugarea de produse foarte ușor. O mulțime de produse disponibile. Bara de căutare. Rețete disponibile cu adăugare directă la lista de cumpărături.

Canva

Daca postati in mod regulat pe conturile de social media sau conduceti un site web, exista multe motive pentru a crea imagini care va atrag imediat atentia. Canva este un instrument puternic de creare a designului, cu zeci de mii de sabloane adaptate la dimensiunile Instagram, Twitter, Facebook sau Pinterest.

Va importati propriile imagini, schimbati textele si culorile, schimbati pozitia elementelor sau adaugati altele noi si voila: aveti imaginea gata sa fie publicata. Exista multe categorii suplimentare, de la pliante la postere, inclusiv coperte de carti sau postere publicitare.

Automate

Ati observat ca efectuati adesea aceleasi operatii, la intervale regulate, pe smartphone-ul dvs.? De exemplu, porniti Bluetooth cand parasiti casa, pentru castile fara fir si il opriti cand ajungeti la birou? Configurati acelasi ceas cu alarma inainte de culcare?

Automate este o aplicatie gratuita foarte sofisticata care va automatizeaza cele mai recurente sarcini, pe baza conditiilor pe care le definiti. Puteti astfel activa anumite operatiuni (salvarea in cloud, lansarea unei aplicatii etc.) daca apare un anumit eveniment, cum ar fi geolocalizarea la o anumita locatie, de exemplu, apoi continuati cu alte actiuni.

Microsoft Office Lens

In era dematerializarii, este din ce in ce mai putin necesara utilizarea documentelor pe hartie pentru compatibilitate, de exemplu. Cu toate acestea, se intampla adesea ca singurele documente disponibile sa fie tiparite, cum ar fi fisele de plata, actele de identitate sau facturile.

Prin urmare, una dintre solutiile pentru digitalizarea acestor documente atunci cand nu aveti un scaner este sa treceti printr-o aplicatie. Office Lens este proiectat in acest scop unic, cu un sistem de delimitare a documentelor, schimbarea orientarii sau a perspectivei.

0 Shares
You May Also Like