Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]
Tu stii sa iti alegi perdelele?

Tu stii sa iti alegi perdelele?

Casa si gradina , August 28, 2017

Cu siguranta, fiecare dintre noi sustinem faptul ca stim sa ne alegem perdelele pentru locuinta noastra, si ca acest lucru este unul destul de simplu de realizat, insa in mod evident, alegerea perdelelor ideale, este o sarcina mult mai dificila decat pare initial.

Datorita faptului ca perdelele sunt accesorii ale ferestrelor, care fie ca vrem, fie ca nu vrem ies in evidenta, ele trebuie sa fie alese cu o foarte mare atentie, si cu siguranta trebuie tinut cont de cateva detalii importante pentru a face alegerile corecte.

Mai intai de toate, trebuie ca acestea sa se asorteze perfect cu culoarea in care sunt zugraviti peretii incaperii in care urmeaza ca perdelele sa fie asezate.

In cazul in care peretii sunt zugraviti in doua culori, atunci se poate alege si o combinatie de doua culori pentru perdele, si cu siguranta acestea vor avea un aspect mult mai placut si mai modern.

Pe langa culoarea peretilor din incapere, perdelele trebuie sa se potriveasca perfect din punct de vedere cromatic si cu covorul, pentru ca si acesta este un element cheie care iese vrand nevrand in evidenta.

Chiar si obiectele de mobilier conteaza foarte mult, asa ca aceste accesorii trebuie sa se potriveasca perfect si cu mobile din incapere.

Un alt amanunt extrem de important de care trebuie tinut cont in momentul in care se aleg perdelele, este materialul din care acestea sunt realizate.

In functie de material, putem sa gasim perdele simple, sau se pot gasi si perdele de lux, insa acestea este evident faptul ca sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate.

Ei bine, nu doar materialul si cromatica acestora conteaza foarte mult, ci si sitemul de prindere al perdelelor. Acesta este de fapt un element cheie pentru alegerea perdelelor, iar aici trebuie neaparat sa amintim faptul ca galeriile reprezinta practic cel mai popular sistem de prindere pentru perdele si draperii.

In momentul in care apelezi la un asemenea sistem de prindere pentru accesoriile ferestrelor, trebuie sa te asiguri de faptul ca galeriile sunt sufficient de rezistente astfel incat sa poata suporta fara probleme atat greutatea draperiilor, cat si greutatea perdelelor.

In cazul in care consideri ca iti doresti altceva, iti poti indrepta atentia si spre un sistem de prindere a perdelelor si draperiilor cu carlige din metal sau chiar din plastic.

Locatia din incapere unde vor fi asezate perdelele are deasemenea un rol foarte important in alegerea acestora.

Cu siguranta pentru bucatarie trebuiesc alese perdele care sa ofere un grad mare de luminozitate, in timp ce pentru dormitor, ar fi bine sa se opteze pentru draperii si perdele care sa ofere o mai mare intimitate.

Ei bine, dupa cum se poate observa, nu este atat de simplu precum pare sa alegi perdelele si draperiile pentru locuinta ta, pentru ca va trebui sa stii exact care sunt elementele cheie in alegerea acestor acceosii pentru ferestre.

In cazul in care insa, ai gusturi bune si stii spre ce sa te orientezi, atunci cu siguranta locuinta ta va avea un aspect minunat, datorita acestor accesorii.

Random Posts:

Be Sociable, Share!