Newsletter

Subscribe to the MidNight Shop mailing list to receive updates on new arrivals, special offers and other discount information.

[contact-form-7 id="21" title="Newsletter"]

Transforma-ti design-ul locuintei, cu ajutorul vopselei de interior Savana cu teflon

Diverse , March 21, 2016

Transforma-ti design-ul locuintei, cu ajutorul vopselei de interior Savana cu teflonFoarte putine schimbari au cu adevarat puterea sa-ti schimbe interiorul casei, la fel cum o poate face o noua vopsea de calitate. Vopselele de interior adauga personalitate camerei, dar si culoare si varietate.

Diferitele culori pentru vopselele de interior pot reprezenta si un instrument valoros din punct de vedere al conceptelor de design, facand camerele mai largi sa para mai primitoare si pe cele mai mici sa para mai spatioase.

Cea mai buna vopsea lavabila Savana cu teflon pentru spatiile de la interior, poate fi gasita la Adrenco.ro!

Iata cateva sfaturi despre alegerea vopselei de la interiorul casei, pentru a-ti putea da incredere ca ai facut alegerea potrivita:

Coplesit de multitudinea de optiuni disponibile?

Majoritatea proprietarilor de case se simt coplesiti de multitudinea de culori si tipuri de vopsele pe care le gasesc in comert, atunci cand se gandesc ce fel de vopsea de interior sa aleaga. In primul rand, cauta culorile care iti plac, de care te simti atras. Verifica-ti debaraua si uita-te atent la hainele de acolo.

Culorile pe care le vei vedea, sunt acelea care te fac sa te simti confortabil si care iti reflecta cel mai bine personalitatea. Alege exact una dintre aceste culori si pentru noua vopsea pentru interiorul casei tale.

Gandeste-te la design atunci cand iti alegi vospeaua de interior.

In afara de alegerea culorii propriu zise, culoare ce iti va reflecta personalitatea si te va face sa te simti confortabil, ar trebui sa te gandesti si la impactul diferitelor culori de interior asupra anumitor spatii particulare.

Culorile de interior deschise de exemplu, fac camerele sa para mult mai spatioase si sunt de recomandat, atunci cand vrei sa vopsesti camerele mai putin spatioase. Culorile mai intunecate actioneaza exact invers si sunt recomandate pentru camerele mari, foarte spatioase, unde vrei sa ordonezi putin lucrurile.

Pe de alta parte, culorile mai inchise sunt mai confortabile si mai primitoare pentru vizitator si sunt perfecte pentru vopsitul spatiilor de la intrare, holuri, living room-uri sau alte zone in care iti primesti oaspetii. Culorile deschise nu au “caldura” celor inchise, facand spatiile sa arate mai formal.

Cu adeziv sau fara adeziv.

O data ce te-ai decis asupra culorii pentru un anumit spatiu, probabil ca nu esti sigur daca sa aplici in prealabil adeziv sau nu. Raspunsul la aceasta intrebare, este intotdeauna “DA”. Probabil ca vei reusi sa aplici vopseaua cu succes si fara un strat de adeziv preaplicat, in special daca noua culoare se aseamana destul de mult cu cea veche, dar, un bun strat de adeziv aplicat inainte, va face ca vopseaua sa adere mult mai bine, iar asta inseamna ca finisarea va arata mult mai bine, iar vopseaua va dura mai mult.

Finisari mate, satin, gloss sau semi-gloss.

Ultima decizie pe care va trebui s-o iei este despre tipul de finisare al vopselei aplicate pentru fiecare zona (camera).

Vopseaua flat (mata) este excelenta pentru spatiile unde lumina este prezenta in cantitati mici, in spatiile cu trafic redus. Satinul si semi-gloss-ul sunt tipuri de vopsea recomandate pentru zonele cu trafic intens, deoarece rezista mult mai bine la pete si sunt foarte usor de curatat, in comparatie cu vopseaua mata.

Random Posts:

Be Sociable, Share!